NEKADAŠNJA PRVA DAMA KAO OD MAJKE ROĐENA NA PRIVATNOM IMANJU: Svi sumnjaju da je PAPARACE pozvao upravo ON

Zamislite samo koliki je to bio skandal kada se nekadašnja prva dama pojavila gola na naslovnoj strani svih časopisa

Vip priča
10:12h Autor:
NEKADAŠNJA PRVA DAMA KAO OD MAJKE ROĐENA NA PRIVATNOM IMANJU: Svi sumnjaju da je PAPARACE pozvao upravo ON
Džeki Kenedi, Foto: Profimedia

Džeki Kenedi bila je ucveljena udovica koju je saletao bogati Aristotel Onazis koji je imao samo jedan cilj - zvesti najbolju od svih žena.

Dan posle Kenedijeve sahrane pojavio se na vratima prve dame.

"Ostavljao je utisak pravog dobrog duha. Donosio joj je poklone i neumorno se udvarao. Daleko od toga da je bio privlačan ili prijatan, ali nije se Džeki udala za njega samo zbog novca. Bio je strašno živahan i uvek raspoložen za svaku akciju. U njemu je prosto treperila životna sila", izjavila je za knjigu Ajlin Mil, prijateljica Džeki Kenedi.

Džeki Kenedi, Aristotel Onazis
foto: Profimedia

Ubrzo je Džeki pala pod uticaj bogataša i odlučila da se uda za njega 1968. godine. Tako Džeki Kenedi postaje Džeki Onazis. Ipak, bogati Grk kao da je ispunio svoj cilj i više mu supruga nije bila zanimljiva.

Odlučio je da se vrati svojoj bivšoj ljubavi, Mariji Kalas. Ali ne ostavlja se žena tek tako. Bilo mu je zanimljivo da pored sebe ima i suprugu i ljubavnicu.

Onazis se javno hvalio time i isticao kako je neverovatno bogat, te da mu se može. Aristotel je zajedno sa Marijom Kalas svoju ženu Džeki podrugljivo zvao "lažnom lejdi", a u lice je umeo da joj kaže da je samo obična udovica.

Džeki Kenedi
foto: Profimedia

Džeki je u to vreme često slala pisma svom prijatelju Rozvelu. Jedno pismo stiglo je u ruke Aristotela. Pročitao je kako ona misli za njega da je odvratni, prljavi starac… To mu nije smetalo, već činjenica da je Džeki možda imala aferu sa Rozvelom dok je on par dana pre toga potrošio oko 500.000 dolara na 200 pari njenih cipela.

Tada je počela osveta!

On lično je dao tačno vreme i lokaciju ostrva Skorpios na kojem će se Džeki šetati gola. Kada su se pojavile njene slike u javnosti, Džeki je zvala Aristotela i plakala i molila ga da zove sve medije i advokate da reše situaciju.

1 / 6 Foto: Profimedia

On je otišao kod advokata, ali ne da bi rešio situaciju, nego da bi se razveo. Iz tog braka Džeki je izašla sa četiri miliona dolara, a njemu su ostale milijarde.

Posle toga Džeki Kenedi Onazis je dobila novi nadimak u javnosti: "Žbunić od milion dolara".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs