SAZNAJTE VIŠE

ŠER (77) OTKRILA TAJNE SVOG MLADALAČKOG IZGLEDA: Zbog ove 2 stvari se ŽENE KRITIKUJU ali ona će ih nositi dok je živa

Šer je otkrila tajne svog mladalačkog izgleda u 77. godini tokom nastupa u emisiji Good Morning Britain u kojem je gostovala u ponedeljak.

Vip priča
Autor:
ŠER (77) OTKRILA TAJNE SVOG MLADALAČKOG IZGLEDA: Zbog ove 2 stvari se ŽENE KRITIKUJU ali ona će ih nositi dok je živa
Šer, Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica je priznala da "nije mogla da veruje da će uskoro napuniti 80. godina." U razgovoru sa voditeljima Suzanom Rid i Edom Bolsom, koji su je pitali kako i dalje izgleda tako neverovatno, Šer je rekla da „nikada ne bi skratila kosu ili prestala da nosi farmerke“.

„Sećam se kada smo moja prijateljica Polet i ja razgovarale o tome kada ćemo da ošišamo kosu i prestanemo da nosimo farmerke. „Ne mogu da verujem da ću u nekom trenutku imati 80 godina. I dalje ću nositi farmerke i i dalje ću nositi dugu kosu."

„Geni u mojoj porodici su prilično neverovatni“, dodala je. „Ne znam da li te to što se ne osećaš starim čini mlađim. Nisam sigurna. Pratim trendove i imam mnogo mladih prijatelja."

Šer
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

„Iskreno, ne pokušavam da se osećam mladom, ne pokušavam da budem mlada, ja sam ono što jesam, šta god to značilo," rekla je legendarna Šer.

Šer
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U maju je ikona otvoreno govorila o 77. godini u iskrenom postu na Tviteru i o tome da se ni najmanje ne oseća staro.

Nakon njenog nedavnog raskida sa 37-godišnjim dečkom Aleksandrom 'A.E.' Edvardsom, za koga se navodno „još uvek brine“ i sa kojim bi se možda mogla ponovo ujediniti u budućnosti, podelila je sa javnošću simpatičan tvit.

„U redu, hoće li mi neko MOLIM VAS reći…..Kada ću se osećati STARO. Ovo je smešno. Stalno slušam ove brojke, ali iskreno ne mogu da ih razumem. Moram da idem da vežbam."

Iako je raskinulula sa dečkom koji je skoro četiri decenije mlađi od nje, njenu prijatelji kažu da par i dalje ima jaka osećanja jedno prema drugom. Izvor blizak zvezdi rekao je za Dejli Mejl da je legendarna Šer (rođena Šerilin Sarkisian) izazvala glasine o mogućem ponovnom mirenju: „Šer je živa. I ona se predomišlja."

1 / 20 Foto: Profimedia

„Njoj je zaista stalo do AE, a sada kada je bliža svojoj deci, želi više stabilnosti u svom životu. Iako je za sada sama, niko u njenom bliskom okruženju ne bi bio iznenađen da ih vidi ponovo zajedno."

Šer je dva puta prošla kroz razvod i ima sina Čeza Bona (53) sa svojim pokojnim bivšim mužem Sonijem Bonom koji je preminuo 1998. u 62. godini od povreda zadobijenih nakon što je na skijanju udario u drvo.

Kasnije je bila udata od 1975. do 1978. za pokojnog pevača Grega Olmana koji je preminuo 2017. u 69. godini. Šer i Greg su zajedno dobili sina Elija Blu Olmana (46).

Šer je ranije rekla da izlazi sa mlađim muškarcima - nakon što je izlazila sa Ronom Simermanom, koji je 12 godina mlađi od nje, Tomom Kruzom, kada je on imao 23, a ona 38, i Ričijem Samborom iz Bon Džovija, koji je 13 godina mlađi od nje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs