KAD ON PLAĆA, NJEGOVOM MUŽU NIŠTA NE SME DA FALI: Zaljubili su se na prvi pogled i dobili 2 sina, u braku su 18 godina

Elton Džon oženio je muškarca pre 18 godina, a kruna njihovog braka su deca.

Vip priča
Autor:
KAD ON PLAĆA, NJEGOVOM MUŽU NIŠTA NE SME DA FALI: Zaljubili su se na prvi pogled i dobili 2 sina, u braku su 18 godina
Kako je Elton Džon oženio muškarca, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevač Elton Džon, njegov suprug Dejvid Furniš i prijatelji uživaju u porodičnom odmoru na svojoj jahti na jugu Francuske. Elton se razmetao svojim bogatstvom, dok je skupoceni nakit bio u prvom planu.

On je nedavno objavio vest da završava svoju karijeru, te sad ima više vremena da se posveti porodici i privatnom životu. Svega je bilo u njegovom životu - od sjaja do pakla narkotika, problema zbog njegove gej orijentacije, sukoba s roditeljima, ali sve je prebrodio i posvetio se tradicionalnom porodičnom životu. Zato se i oprostio od karijere, dostojanstveno.

Elton Džon
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Našao je ljubav svog života

Elton Džon i Dejvid Ferniš su se prvi put sreli na najslađi način: na večeri koju je priredio zajednički prijatelj 1993. Par se odmah zaljubio i sledećeg dana su otišli ​​na prvi sastanak.

Par je u brak stupio u decembru 2005. i zvanično se venčao devet godina kasnije kada je istopolni brak postao legalan u Velikoj Britaniji. Njih dvojica imaju i dva sina.

Elton Džon
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Da ste mi rekli pre 10 godina da bih sedelo u vašoj emisiji udat za čoveka koga volim i da imam dvoje prelepe dece, rekao bih: 'Stavila si kiselinu u moje piće.' Ali život vam postavlja izazove, a život vam baca loptice - velike krive lopte - rekla je muzička ikona u emisiji Ellen Degeneres 2016.

Kako su se upoznali

- Želeo sam da upoznam nove ljude pa sam nazvao prijatelja u Londonu i rekao: 'Možete li, molim vas, okupiti neke nove ljude na večeru ovde u subotu?' - prisetio se. Furnish je pratio prijatelja na okupljanje i on i Džon su se odmah povezali.

Elton Džon
foto: Profimedia

- Imao je pravi posao, svoj stan, auto. Bio je samostalan. Nisam morao da brinem o njemu. Pomislio sam: 'Bože, ovo je nova teritorija za mene - neko želi da bude sa mnom samo zato što me voli.' Znao sam da je on taj jer me se ne plaši. Uvek mi tačno kaže šta misli - objasnio je pevač.

Džon je zaprosio Furniša u maju 2005. Postavio je pitanje tokom večere sa njihovom porodicom i bliskim prijateljima u kući para u Old Vindzoru. U to vreme, istopolni brakovi nisu bili legalni u Britaniji.

Džon i Furniš su 2009. godine posetili sirotište u Ukrajini za decu sa dijagnozom HIV-pozitivne. Na kraju su se povezali sa 14-mesečnim dečakom i pokušali da ga usvoje. Međutim, njihov brak nije bio priznat u Ukrajini, a Džon se smatrao prestarim po standardima zemlje za usvajanje. Uprkos tome što nisu mogli da usvoje dečaka, Džon i Furniš su finansijski obezbedili njega i njegovog brata i sestru. Susret je takođe naterao par da shvati da želi da osnuje porodicu.

Elton Džon
foto: Profimedia

Džon i Furniš su dočekali svoje prvo dete preko surogat majke. U intervjuu sa Barbarom Volters, Džon je otkrio da je uspeo da preseče pupčanu vrpcu i da su se on i Furniš povezivali koža na kožu sa Zaharijem na svojim grudima.

Srećni par je proširio svoju porodicu tako što je 11. januara 2013. primio drugog sina, Elija Džozefa Danijela Furniš-Džona, preko iste surogat majke.

1 / 10 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eltonu je 76 godina i sada želi da u miru odgaja dvojicu sinova - Zaharija (13) i Ilajdžu (10).

- Sve se vrti oko njih, obožavam ih. Mrzim kad smo daleko. Imam puno predivnih uspomena s koncerata, odradio sam ih preko četiri hiljade. Volim da pevam, ali svoje sinove volim mnogo više - izjavio je pre pet godina.

Bonus video: Surogat majka

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs