ĆERKA OTKRILA TAJNU O NAJVEĆEM HOLIVUDSKOM ZAVODNIKU IKADA: Odneo ju je u grob, a nakon njenog priznanja svi su ŠOKIRANI

Da li je Keri Grant bio gej - svi su se pitali decenijama, a sada je njegova nasledica sve priznala!

Celebrities
15:41h Autor:
ĆERKA OTKRILA TAJNU O NAJVEĆEM HOLIVUDSKOM ZAVODNIKU IKADA: Odneo ju je u grob, a nakon njenog priznanja svi su ŠOKIRANI
Da li je Keri Grant bio gej?, Foto: PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Keri Grant je stekao titulu filmske ikone zahvaljujući genijalnoj glumi i neodoljivom šarmu! Igrao je u više od 70 ostvarenja, a mnogi od njih su postali klasici. Slavni holivudski glumac ostavio je neizbrisiv trag u svetu sedme umetnosti, tumačio je likove od šarmantih džentlmena do muškaraca sa dubokim emocionalnim slojevima.

I kao većina svetskih zvezda, i on je bio u fokusu raznih posthumnih glasina, od kojih su najupornije bile da je bio gej, iako se pet put ženio. Druge holivudske zvezde poput Montgomerija Klifta i Roka Hadsona skrivale su svoju seksualnost od filmske javnosti, tako da ideja da je i Grant imao tajni život nije bez presedana.

Keri Grant
foto: Profimedia

Ali njegova ćerka Dženifer kaže da je to neosnovano. U svojim memoarima "Good Stuff" ističe da „postoje interesantne zablude o tati“.

Naime, velika većina knjige ne govori o Grantovoj ulozi holivudske ličnosti, već kao penzionera i oca punog ljubavi. Međutim, ona je posvetila nekoliko stranica u sredini knjige kako bi se pozabavila svim onim šaputanjima o seksualnoj orijentaciji njenog oca, iako ne ulazi u pojedinosti niti čak pominje njegovog najvažnijeg navodnog partnera, kolegu glumca Rendolfa Skota.

1 / 7 Foto: Profimedia

Dženifer odbacuje predlog, rekavši da je besmislen, ali razumljiv.

- Ne mogu kriviti muškarce što ga žele. Ne bih se iznenadila da je tata čak i blago flertovao. Tata je donekle uživao kada ga nazivaju gej. Rekao je da je to podstaklo žene da požele da dokažu da je tvrdnja pogrešna - ostavljajući mogućnost da njen otac nije bio isključivo heteroseksualac:

- Da li je tata ikada seksualno eksperimentisao? Ne znam. Da li sam ikada seksualno eksperimentisala? A ti? Ako eksperimentisanje čini jednog homoseksualca, pretpostavljam da je većina sveta gej - zaključila je Dženifer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs