NEVEROVATNO!

"NISAM GEJ, ALI SAM IMAO ORALNI SE*S SA MUŠKARCIMA": Čuveni zavodnik osvajao srca mnogih lepotica pa ŠOKIRAO PRIZNANJEM

Slavni di džej je šokirao priznanjem da je bio intiman sa muškarcima, ali ističe da nije gej i da na tu populaciju ne gleda sa čuđenjem.

Celebrities
16:30h Autor:
"NISAM GEJ, ALI SAM IMAO ORALNI SE*S SA MUŠKARCIMA": Čuveni zavodnik osvajao srca mnogih lepotica pa ŠOKIRAO PRIZNANJEM
Slavni di džej je šokirao priznanjem da je bio intiman sa muškarcima, Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Muzički producent i di-džej Diplo gostovao je u podkastu manekenke Emili Ratajkovski "High low", a već na početku pokrenuli su veoma škakljivu temu, te je bivši dečko Kejti Peri otkrio o sebi šokantne činjenice.

- Trebalo bi da razgovaramo o onome što si mi rekao sinoć, a to je da si malo gej - obratila se na početku emisije Emili di-džeju, koji se nije nadao da će ga manekenka odmah baš to pitati.

Diplo, Emili Rajtakovski
foto: High Low with EmRata/PLANET / Planet / Profimedia

- Zeliš li da odmah pričamo o tome? Zaista me interesuju pitanja koje pokreću društvene mreže. O "seksi drvosečama" sa Instagrama mislim da su zgodni momci. Ne znam hoće li me to potpuno prebaciti na gej stranu", našalio se, pa se pitao šta li bi TikTok rekao o njegovoj seksualnosti.

A onda je progovorio o svom iskustvu sa muškarcima, iako je delovalo da mu je vrlo neprijatno i sve zaprepastio.

- Siguran sam da mi je jedan muškarac priuštio oralni seks, siguran sam 100 odsto. Imao sam mnogo puta oralni seks sa muškarcem, ali ne znam. Mislim, to nije tako gej, mislim - rekao je Diplo kog "muškarci ne uzbuđuju previše".

Diplo, Emili Rajtakovski
foto: High Low with EmRata/PLANET / Planet / Profimedia

Di-džej posebno naglašava ne želi da ga sve ovo definiše kao geja.

- Mislim da je najbolji odgovor koji imam da nisam homoseksualac. Ima nekoliko momaka... Mogao bih da izlazim sa njima, kao sa životnim partnerima - rekao je.

Priznao je da više gej osobe ne gleda sa čuđenjem.

- Kultura se promenila, muškarci su više fleksibilniji. Ranije sam mislio da je čudno biti gej, dok sam posmatrao svoje vršnjake u školi i rođake koji su homoseksualne orijentacije, jer je situacija tada prema tome jednostavno bila drugačija - zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs