OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE ZAVELA ANĐELINU I MADONU: Jedna htela da se VENČAJU, a 2. odlepila zbog igrica u KREVETU

Evo ko je žena za koju je Anđelina Džoli htela da se uda, a ostale žene na nju padale kao pokošene.

Vip priča
19:25h Autor:
OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE ZAVELA ANĐELINU I MADONU: Jedna htela da se VENČAJU, a 2. odlepila zbog igrica u KREVETU
Ko je žena za koju je Anđelina Džoli htela da se uda, Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čuvena gflumica Anđelina Džoli nedavno je zabrinula javnost svojim fizičkim izgledom, izazivajući razne komentare. Naime, mnogi su komentarisali kako glumica fizički propada, dok njen bivši suprug Bred Pit izgleda nikad bolje.

Zanimljivo je da je Anđelina godinama bila ljubavnica glumice Dženi Šimicu u koju se zaljubila čim je upoznala. Danas je njena bivša devojka u srećnom braku sa brend konsultantkinjom Mišel Harper, prenosi Noizz.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Anđelina je svojevremeno rekla: "Da se tada nisam udala za supruga, udala bi se za Dženi. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam je ugledala." Njihova veza trajala je i dok se Anđelina viđala s muškarcima, a tek je 2003. godine javno progovorila o svojoj biseksualnosti.

Dženi Šmicu
foto: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Dženi je bila supermodel i glumica. Bila je zaštitno lice Calvin Klein CK1 i prva je Azijatkinja koja je na Nedelji mode radila za Pradu.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Glumila je u filmovima Foxfire, Itty Bitty Titty Committee i Dante’s Cove. U srećnom je braku, a njeno venčanje su propratili svi vodeći američki mediji.

Šimicu ima 50 godina.

Dženi Šmicu
foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

– Nikada se nisam osećala da imam ovoliko godina, i dalje se ne osećam tako. Ne umem da objasnim zašto sam se oduvek osećala tako, ali su mi verovatno iskustva i razvoj bili važniji od otga da brojim godine – rekla je i otkrila da su je u 26. ljudi već nagovarali da počne da laže o godinama jer je bila previše stara za modnu industriju.

Dženi je navodno bila fatalna i za još jednu slavnu damu, i to pop-kraljicu Madonu, a sama je to otkrila novinarima kada je izjavila da je ona bila njen "tajni poziv za seks". Za razliku od Anđeline, Madona nikada nije javno pričala o njihovom odnosu, ali nekoliko su puta snimljene zajedno.

- Plaćala bi mi letove na kojem god delu sveta bila samo kako bismo spavale zajedno. Bila sam njen seksualni rob - tvrdila je Šmicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs