SAD JE NAJPOPULARNIJI GLUMAC, A OTKRIO GA SRBIN: Svim ženama PADA VILICA kad ga vide, a za suprugu mu kažu da je RUŽNA

Kilijana Marfija je zapazio naš čuveni reditelj Goran Paskaljević još 2021. koji mu je poverio ulogu u svom filmu!

Celebrities
16:24h Autor:
SAD JE NAJPOPULARNIJI GLUMAC, A OTKRIO GA SRBIN: Svim ženama PADA VILICA kad ga vide, a za suprugu mu kažu da je RUŽNA
Koji Srbin je otkrio Kilijana Marfija?, Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

O glumcu Kilijanu Marfiju ne prestaje da se piše i pirča danima, otkako je svetlost dana ugledao film "Openhajmer"! Mnogi su očarani njegovom feenomenlanom glumom u tvom ostvarenju, smatrajući da mu je ta uloga najbolja do sada u karijeri!

A malo je poznato je njegov talenat među prvima primetio naš pokojni reditelj Goran Paskaljević. Naime, poverio mu je značajnu rolu u svom filmu "Kako je Hari postao drvo".

Kilijan Marfi
foto: Profimedia

Potom se sa ulogom Tomija Šelbija u seriji 'Peaky Blinders', ustoličio se među vodeće svetske glumce. To je bila godina kada je Kilijan krenuo putem slave, ali i godina kada je Časopis 'Varajeti' svrstao Paskaljevića u pet najboljih režisera godine", piše na stranici "Radioaktivni komarac" na Fejsbuku.

Paskaljević je jednom prilikom, govoreći o "Hariju", otkrio da je bio inspirisan kineskom pričom koju mu je sin dao da pročita.

"Ona govori o čoveku koji je izgubio smisao života i pronalazi ga u mržnji i stvaranju neprijatelja. Setite se da je do 5. oktobra u modi bilo stvaranje neprijatelja na sve strane. Shvatio sam da u svetskoj kinematografiji nikada nisam video tu temu, da čovek stvara sebi neprijatelja pokušavajući da ga uništi dokazujući time svoju snagu", izjavio je pokojni srpski režiser jednom prilikom.

Goran Paskaljević
foto: Kurir/Zorana Jevtić

Tu kinesku priču ispričao je Rikardu Tociju, jednom od najvećih evropskih producenata, a kada se ukazala prilika da se film snima u Irskoj, oberučke su prihvatili.

2 decenije voli jednu ženu

Iako je na listi najpoželjniji frajera, Marfiju je pre 19 godina srce zarobila Ivon Mekginis.

Kilijan Marfi se sa sadašnjom suprugom upoznao 1996. godine dok su bili na turnerji sa filmom "Disco Pigs"i od tada mu je najveća podrška u svemu što radi.

1 / 6 Foto: Profimedia

Njih dvoje su se venčali 2004. godine, a već naredne su dobili prvog sina Malachija, a 2007. godine i drugog sina Arana. Porodica Kilijana Marfija se nakon godina življenja u Londonu vratila svojim irskim korenima 2014. godine i sada žive u Dablinu.

Iako ne priča mnogo o njoj za medije, jednom prilikom je posebno naglasio da pored sebe ima sjajnu ženu, bez koje ne bi mogao sve ovo da postigne.

- To pravljenje balansa između privatnog i poslovnog života je teško. Imam sjajnu ženu i ne bih mogao ovo bez nje i njenog razumevanja. Ali to je borba - ispričao je Kilijan za GQ.

A ko je, zapravo, tajanstvena Ivon?

Ivon Meginis je profesionalna umetnica, a sudeći prema njenom sajtu, njen radi obuhvata "film, performans, skulpturalne elemente, zvuk i pisanje". Rođena je 1972. godine što znači da je četiri godina starija od Kilijana. A mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da je vrlo miseriozna vrlo često namrštena, te da glumac mnogo aktaktivnije izgleda od nje, a šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs