SVI SE ČUDE KAKO MU JE ONA UKRALA SRCE PRE 19 GODINA, MISLE DA JE 100 PUTA LEPŠI OD NJE: Misteriozna je i uvek NAMRŠTENA

Film "Openhamjmer" ne prestaje da puni bioskopske sale, a zvezda ovog ostvarenja Kilijan Marfi je odglumeo jednu od najboljih uloga i dosadašnjoj karijeri.

Celebrities
16:19h Autor:
SVI SE ČUDE KAKO MU JE ONA UKRALA SRCE PRE 19 GODINA, MISLE DA JE 100 PUTA LEPŠI OD NJE: Misteriozna je i uvek NAMRŠTENA
Ko je žena Kilijana Marfija?, Foto: IALA / Backgrid UK / Profimedia

Irski glumac Kilijan Marfi je briljirao u ostvarenju "Openhajmer", a otkako je film izašao, njegova popularnost je eksplodirala! Naime, ovaj frajer sa posebnim pogledom već godinama ljubi jednu damu, koja se vešto skriva od javnosti, te je sve vezano za nju prilično tajanstveno.

Proslavila ga je uloga markantnog Tomija u seriji "''Peaky Blinders'' i od tog momenta ne prestaje da se piše o njegovom životu, posebno ljubavnom, jer mnoge dame ne mogu da odole njegovoj energiji, šarmu i sjajnom izgledu!

Međutin, njegovo srce ukrala je odavno Ivon Mekginis, pripada joj još od kraja 1990-ih godina.

Međutim, iako svoj privatni život skriva kao zmija noge, zna se koja dama je uspjela osvojiti srce ovom slavnom holivudskom glumcu.

''Pazim da ne idem od posla do posla, jer to znači da živite u balonu seta, hotela, seta, hotela, aviona, filmskih festivala - što za mene nije stvarnost'', ističući koliko mu je važno da ne zapostavlja privatni život.

Kilijan Marfi se sa sadašnjom suprugom upoznao 1996. godine dok su bili na turnerji sa filmom "Disco Pigs"i od tada mu je najveća podrška u svemu što radi.

- To vreme, snimanje Disco Pigs bio je na neki način najvažniji period u mom životu. Ljudi koje sam upoznato tada, ostali su moji najbliži prijatelji. Oblikovali su moje ukuse, i pomogli mi da shvatim šta želim u životu - ispričao je irski glumac 2016. godine i prisetio se upoznavanja sa suprugom:

- To je bilo i vreme kada sam upoznao svoju buduću ženu. Došla je sa nama na turneju. Bilo je tako uzbudljivo, pre 20 godina ili šta god da je bilo – svi smo bili samo deca, pokušavajući da pronađemo svoj put – ali tako poseban, poseban trenutak - rekao je Marfi kasnije za Guardian.

Njih dvoje su se venčali 2004. godine, a već naredne su dobili prvog sina Malachija, a 2007. godine i drugog sina Arana.

Porodica Kilijana Marfija se nakon godina življenja u Londonu vratila svojim irskim korenima 2014. godine i sada žive u Dablinu.

- Pretpostavljam da smo želeli da budu Irci - rekao je Marfi za Guardian objašnjavajući kako se akcenat njihovih sinova promenio odjednom.

Kilijan i Ivon svoju decu drže potpuno van javnosti i centra pažnje.

- Vozim se autobusom, metroom, idem u prodavnicu, kupujem mleko i radim normalne stvari. Mrzeo bih da to postane nemougće. Kao glumac, trebalo bi da igrade stvarne ljude, tako da je neophodno da živite kao sav normalan svet - smatra glumac.

Iako ne priča mnogo o njoj za medije, jednom priliko je posebno naglasio da pored sebe ima sjajnu ženu, bez koje ne bi mogao sve ovo da postigne.

- To pravljenje balansa između privatnog i poslovnog života je teško. Imam sjajnu ženu i ne bih mogao ovo bez nje i njenog razumevanja. Ali to je borba - ispričao je Kilijan za GQ.

A ko je, zapravo, tajanstvena Ivon?

Ivon Meginis je profesionalna umetnica, a sudeći prema njenom sajtu, njen radi obuhvata "film, performans, skulpturalne elemente, zvuk i pisanje". Rođena je 1972. godine što znači da je četiri godina starija od Kilijana.

Interesantno je da se Kilijan i Ivon nikada ne pojavljuju zajedno na crvenom tepihu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs