SA 9 JE POČELA DA SE OPIJA, A S 14 JE SEKLA VENE: Droga joj je uništila mladost, a onda je poželela da joj majka umre

Glumica koja je poželela da joj majka umre imala je veoma problematično detinjstvo.

Vip priča
Autor:
SA 9 JE POČELA DA SE OPIJA, A S 14 JE SEKLA VENE: Droga joj je uništila mladost, a onda je poželela da joj majka umre
Glumica koja je poželela da joj majka umre imala je problematično detinjstvo, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica Dru Barimor zaprepastila je svetsku javnost nedavnim priznanjem koje je dala za New York magazine, a tiče se njene 77-godišnje majke Džejd Barimor.

Naime, glumica je otkrila da jedva čeka da njena majka umre i otkrila neverovatne detalje o detinjstvu sa majkom. Takođe je otkrila da je bila ljubomorna na prijatelje koji su izgubili svoje roditelje.

"Sve njihove mame su umrle, a moja mama nije. A ja sam bila u fazonu, 'Pa, ja nemam taj luksuz.' Ali ne mogu da dočekam", rekla je Dru za njujorški magazin.

Dru Barimor
foto: Profimedia

Glumica je prešla put od problematične tinejdžerke koja se sa 9 godina prvi put napila i pokušala samoubistvo do jedne od najvoljenijih holivudskih glumica i majke dvoje dece. Međutim, ponovo je počela da puni novinske stupce.

Problematično detinjstvo

Kako je godinama kasnije otkrila, glumica je već sa sedam godina preko sladoleda sipala alkohol, a prvi put se napila sa samo 9 godina na rođendanskoj zabavi Roba Loua.

Dru Barimor
foto: Profimedia

Pojavila se u trileru "Potpaljivačica" iz 1984. godine, a za ulogu u filmu "Irreconcilable Differences" bila je nominovana za Zlatni globus za sporednu ulogu.

Dru Barimor
foto: Profimedia

Sa 12 godina koristila kokain, sa 14 presekla sebi vene

Kako je Dru Barimor ispričala u intervjuu za "Guardian", njen otac, glumac Džon Dru Barimor je bio "nasilni alkoholičar", a njena majka Džejd nije imala dovoljno razumevanja za "roditeljsku odgovornost".

Njeni roditelji su se razveli kada je imala 9 godina, a ona je ostala uz mamu.

Međutim, već se u tom periodu upoznala sa poznatim klubom "Studio 54" i sa svojom majkom i njenim prijateljima se družila nekoliko puta nedeljno.

Godinu i po kasnije sedeći na zadnjem sedištu automobila sa majkom i njenim prijateljem pušila je prvi džoint.

Kako je Dru Barimor napisala u svojoj biografiji "Izgubljena mala devojčica" iz 1990. godine, sa 12 godina je već koristila kokain, a do 13. godine je već dva puta morala da potraži lečenje od droge i alkohola, od toga drugi put u psihijatrijsku bolnicu.

Kada je izašla iz bolnice, prerezala je vene i ponovo završila na hospitalizaciji.

Sa 14 godina se zakonski odvojila od svojih roditelja, a njen odnos sa roditeljima je ostao uvek komplikovan.

1 / 10 Foto: Profimedia

Dru Barimor se sa ocem povezala u poznim godinama i bila je uz njega dok je bio bolestan od raka sve dok nije umro 2004. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs