ŽIVELA JE U VILI, A SADA SPAVA U GARAŽI: Zbog bivšeg je bankrotirala, a da bi ga zadržala UNAKAZILA se operacijama

Glumica Tori Speling u jeku nagađanja oko razvoda preseila se u garažu kod prijatelja jer je ostala bez prebijene pare.

Celebrities
Autor:
ŽIVELA JE U VILI, A SADA SPAVA U GARAŽI: Zbog bivšeg je bankrotirala, a da bi ga zadržala UNAKAZILA se operacijama
Slavna glumica bankrotirala i spava u garaži, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavna glumica Tori Speling se navodno razvodi od supruga nakon dugih 17 godina braka, a nedavno je uslikana kako se useljava u kuću svojih prijatelja.

Tori Speling koja je široj publici najpoznatija kao Dona iz hit serije "Beverly Hills, 90210" rešila je da se u potpunosti iseli iz porodičnog doma sa svoje petoro dece, a dok se ne snađe spavaće u garaži kojoj su joj ustupili prijatelji.

Tori Speling bila je vidno neraspoložena
Tori Speling bila je vidno neraspoložena foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako za sad nijedna strana nije potvrdila ni demantovala razvod za sada, MekDermot je na Instagramu napisao: "Sa velikom tugom i veoma teškog srca vas obaveštavam da smo posle 18 zajedničkih godina i petoro neverovatne dece, Tori Speling i ja odlučili da krenemo svako svojim putem, i da započnemo novo sopstveno putovanje".

"Nastavićemo da funkcionišemo zajedno kao roditelji puni ljubavi i da vodimo i volimo našu decu kroz ovo teško vreme", dodao je on u objavi koju je kasnije obrisao.

Mediji su donedavno pisali kako je uzrok svemu njegova još jedna u nizu prevara, a Tori se godinama na sve načine trudila da nevernog muža zadrži za sebe. Otišla je toliko daleko, da se u želji da ostane večno mlada i privlačna, podvrgla nizu plastičnih operacija zbog kojih više i ne liči na sebe.

Tori se uništila mnogobrojnim operacijama
Tori se uništila mnogobrojnim operacijama foto: Profimedia

Iako se i ranije pomlađivala, njeni obožavatelji se slažu da je preterala, i da od njene prirodne lepote nije ostalo ništa. Glumica je i od samog početka karijere na meti kritika zbog plastičnih operacija od kojih ona priznaje samo korekciju nosa i povećanje grudi.

Tori je negirale mnogobrojne operacije
Tori je negirale mnogobrojne operacije foto: Profimedia

"Uradila sam nos i grudi, i to je to. Stalno čitam komentare u kojima kažu da sam uradila mnogo više. Ljudi pričaju da sam "išla pod nož" još sa 17 godina. Moj otac je stalno govorio: "Ne brini, sve te priče će biti zaboravljene do sutra", ali te priče me prate čitavu moju karijeru!", požalila se jednom prilikom glumica.

Glumica je jednom prilikom priznala da je nedavno svojoj deci pustila reprizu serije Beverli Hils i da je nisu prepoznali.

Takođe, Tori je prošlih godina bila u centru pažnje i zbog bankrota. Naime, Tori se suočila s velikim finansijskim poteškoćama. Ćerka pokojnog producenta Aarona Spelinga iako je odrasla u bogatstvu i nakon očeve smrti dobila nasledstvo, novac je nesmotreno trošila što je dovelo do potpunog kraha.

Sa suprugom Dinom Mek Dormerom, s kojim je imala aferu dok je još bila u braku s prvim suprugom, zapala je u velike dugove koji traju od kad su stupili u brak.

Tori Speling nedavno je proglasila i bankrot
Tori Speling nedavno je proglasila i bankrot foto: Profimedia

Tori i Din su bili u braku kada su se upoznali na setu filma 2005. To ih nije sprečilo da se otpočnu vezu, a razveli su se brzo kako bi mogli da ozvaniče svoju ljubav. Par ima petero dece, a poslednjih godina imaju turbulentan odnos i navodno je on vara, a ona stalno oprašta.

Takođe, na Instagramu često preterano obrađuje svoje fotografija pre objave, zbog čega je često na meti kritika.

Kako je Tori izgledala u danima najveće slave, a kako izgleda sada, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 14 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs