KO JE KOCKASTI GOSPODIN KOJI SE UNAKAZIO? Svi kažu da se miljenik žena upropastio OVIM POTEZOM, priznao da je PAO NA DNO

Lijam Pejn je iskreno progovorio o svojoj rehabilitaciji koja je trajala 100 dana na jednog klinici u Americi.

Celebrities
14:16h Autor:
KO JE KOCKASTI GOSPODIN KOJI SE UNAKAZIO? Svi kažu da se miljenik žena upropastio OVIM POTEZOM, priznao da je PAO NA DNO
Kako sad izgleda Lijam Pejn?, Foto: STANLEY Anthony/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekadašnji član mega popularnog sastava "One direction" Lijam Pejn bio je miljenik tinejdžerki širom sveta, a onda ga je ogroman i neočekivan uspeh imao negaitv uticaj na njega. Ogromna slava mu je došla glave, te ni kolege iz benda nisu mogle da ga prepoznaju. Nedavno je postao svestan da više ne može da nastavi tim putem i otišao je na rehabilitaciju koja je trajala 100 dana.

Naime, priznao je kako je neko vreme proveo u velnes klinici u SAD-u, u Luizijani, nakon što se pojavio u podkastu kontroverznog jutjubera Logana Pola u junu prošle godine.

Lijam Pejn
foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Pevač je sada otkrio na svom YouTube kanalu u okviru videa "I am Back..." da je tada dotakao dno, a da je svoje nezadovoljstvo prikirvao tako što je iskaljivao bez na dragim ljudima.

- Izvinite što sam bio takav. Znate da postoji nekoliko razloga zašto sam to uradio i samo sam morao da odvojim malo vremena za sebe. Postao sam neko koga nisam prepoznao, a siguran sam da niste ni vi.

Lijam je takođe zahvalio svom šestogodišnjem sinu Bearu, ali i bivšoj partnerki i majci njegovog deteta, pevačici Šeril Kol, što su ga podržali na putu ka ozdravljenju.

Lijam Pejn
foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

- Bio sam u lošem stanju do tog trenutka. Bio sam zaista srećan više od svega kada sam stigao da na neki način zaustavim život i rad. Nisam imao telefon skoro 100 dana. Uopšte se nisam povezao sa spoljnim svetom i to me je nekako pripremalo za taj trenutak.Po odlasku je zapravo najteža tačka bilo ponovno uključivanje telefon, jer je bilo pomalo zastrašujuće.

Ipak, kaže da je posle rehabilitacije uspeo da se uklopi i da upozna bolju verziju sebe.

Naglasio je i da su mu kolege iz "One Direction", Hari Stajls, Najal Horan, Luis Tomlinson, pa čak i Zejn Malik pritekli u pomoć kada su mu zaista bili potrebni, a on im se javno izvinio zbog kontroverznih i neprimerenih izjava koje je govorio u momentima kada se uopšte nije osećao dobro.

1 / 5 Foto: LUKE / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon povratka u realnost pojavio se na trci Formule 1 u Velikoj Britaniji, gde je pokupio svu pažnju prisutnih zbog novog izgleda. Iako se nekada borio sa viškom kilograma, sada je njegovo lice neprepoznatljivo.

Pre nekoliko meseci svi mediji su pisali kako se podvrgao estetskim korekcijama, a to su potvrdili i čuveni plastični hirurzi koji su analizirali njegove fotografije. Istakli su da transformacija lica nije samo posledica upotrebe filera za oblikovanje brade, već je najverovatnije rađen i zahvat uklanjanja masti iz lica, ali i vilični implantat kako bi se dobio oštar i definisan izgled.

"Uopšte nije loše izgledao ranije, zapravo bio je jako sladak. Sad ima vilicu kojom može iseći hleb", rekao je plastični hirurg Ramtin Kasir za Page Six.

Osim izgleda lica, pevač je radio i na formi, te je vidno je promenio izgled tela, a sada je mršaviji nego inače.

Drastičnia promena vizuelnog identiteta Pejna nije naišla ni na odobravanje kod obožavalaca - naprotiv.

Lijam Pejn
foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Ko je kockasti gospodin?", "Sve razumem, ali ne razumem kad je neko zaista simpatičan, a onda se unakazi. Zbog čega?", "Ljudi, idite na terapiju na vreme da ne biste sebe ovako unakazili", "Najtužnije od svega je što je mislio da ne izgleda dobro", bili su neki od komentara.

Liam je svojim putem krenuo 2015. godine nakon što je s ostatkom članova benda "One Direction" objavio da njihovu zajedničkom druženju dolazi kraj, slomivši tom informacijom milionima devojaka širom sveta, koje su ih mahnito pratile u stopu.

U posljednjih nekoliko godina otkrio kako je vrlo rano počeo konzumirati alkohol, te je neko vreme postao i zavisnik, te nije mogao da zamisli dan bez pića.

Nije mu ušlo jedno vreme ni u ljubavi, te je raskinuo 2018. godine sa pevačicom Šeril Hol, a trenutno uživa u obnovljenoj romansi sa američkom glumicom Kejt Kasidi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs