BIVŠI JE SILOVAO SA 6 DRUGARA, A MUŽ KRVNIČKI TUKAO: Nije bilo lepše i zgodnije žene od nje, a sad ne liči na sebe

Evo kako danas izgleda Pamela Anderson, koja važi za najfatalniju plavušu.

Vip priča
Autor:
BIVŠI JE SILOVAO SA 6 DRUGARA, A MUŽ KRVNIČKI TUKAO: Nije bilo lepše i zgodnije žene od nje, a sad ne liči na sebe
Kako danas izgleda Pamela Anderson, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pamela Anderson nije strana kontroverza. U dve i po decenije otkako je prvi put trčala plažom u svom legendarnom crvenom kupaćem kostimu u Baivatch-u, 55-godišnja glumica imala je mnogo zapanjiujućih trenutaka. Od višestrukih brakova do pokretanja pomame sa seksom za slavne ličnosti i raznih spekulacija o njenom ljubavnom životu, Andersonova je uvek ostala neko ko privlači veliku pažnju javnosti.

Javnosti je poznata kao najatraktivnija plavuša, koja mami muške uzdahe. Mnogi muškarci su se otimali oko nje, a gotovo niko nije mogao da je ukroti. Zanilmljivo je i da je bila u braku 12 dana, kao i da je sve dobijala na tacni. Nije muškarca koji nije maštao o Pameli, a najnovije fotografije pokazuju da glumica nije uvek savršena.

Pamela Anderson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi komentarišu da je ostarila preko noći, te da se zapustila.

Turbulentan ljubavni život obeležen velikim skandalom

Pamela se udavala pet puta i to prvi put 1995. godine. Sa prvim suprugom Tomijem Lijem dobila je dva sina, ali je ljubav doživela krah nakon tri godine bračnog života. Par je dobio dva sina.

Pamela Anderson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali pre nego što se par konačno razišao, bili su u centru skandala kada je njihov sef, koji je sadržao skoro sat vremena dug porno snimak njih dvoje, ukrala bivša radnica. Anderson i Li pokušali su da spreče njegovo objavljivanje, a glumica je tužila kompaniju za distribuciju video zapisa. Kaseta je, međutim, na kraju puštena na internet.

- Nikada to nisam videla. Nisam zaradila ni jedan dolar. To je bila ukradena imovina. Dogovorili smo se da zaustavimo sve smicalice - rekla je ona u emisiji Gledajte šta se dešava uživo!

Pamela Anderson
foto: Profimedia

- Bila sam u sedmom mesecu trudnoće sa Dilanom i mislila sam da stres utiče na trudnoću i rekla: "Neću više na sud. Više me ne smenjuju ovi napaljeni, čudni advokati. Ne želim više da pričam o svojoj vagini ili javnom seksu - bilo šta."

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Dijagnoza hepatitisa C

Godine 2002. glumica je otkrila da je dobila hepatitis C od svog bivšeg muža Lija nakon što su dve zajedničke igle za tetoviranje. Andersonova je javno govorila o svojoj borbi sa bolešću pre nego što je izlečena krajem 2015.

- Mislim da je svako ko se bori sa bolešću za koju kažu da možete da živite i dalje – ona i dalje utiče na mnoge vaše odluke u vašem životu - rekla je za People ubrzo nakon što je izlečena.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

- Pre dvadeset godina rekli su mi da ću umreti za 10 godina. I 10 godina nakon toga, rekli su mi da ću moći da živim sa tim i da verovatno umrem od nečeg drugog, ali sve je to bilo veoma strašno - rekla je Pamela.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Preživela silovanje i zlostavljanje

Tokom odsrastanja je proživela pravi pakao, a to je javnosti otkrila tek 2014. godine. Naime, ona je priznala da je bila žrtva zlostavljanja.

Objasnila je kako ju je dadilja seksualno napastvovala sve od njene šeste do desete godine. Posle toga je izjavila kako ju je sa dvanaest godina silovao muškarac od 25, te dodaje da je taj ciklus zlostavljanja nastavljen i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečko zajedno sa njegovih šest drugara.

1 / 12 Foto: RMBI / DOBN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje - rekla glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs