KAD MU JE ŽENA ODVELA SINA NA PLIVANJE I NESTALA POD VODOM, SMUVAO JE SVASTIKU: Doveo ju je u kuću i besramno šetao

Muž glumice koja se udavila u jezeru živi sa njenom sestrom, a mali sin još uvek pati za majkom.

Vip priča
11:27h Autor:
KAD MU JE ŽENA ODVELA SINA NA PLIVANJE I NESTALA POD VODOM, SMUVAO JE SVASTIKU: Doveo ju je u kuću i besramno šetao
Muž glumice koja se udavila u jezeru živi sa njenom sestrom, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Naja Rivera, najpoznatija po ulozi u seriji "Glee", tragično je nastradala pre tri godine, a njeno beživotno elo pronađeno je na dnu jezera. Naime, glumica je otišla u vožnju brodićem sa sinom Džesejom koji je tada imao nepunih 5 godina. Dete nije bilo svesno da mu je majka nestala, a policiji je znao da kaže da je sa njom izašao "na plivanje". Na pitanje gde mu je majka, on je odgovorio "otišla je da pliva."

Kako se navodilo, ona je uspela da spasi sina, ali ne i sebe. Njen mezimac Džouzi danas ima osam godina, a na majku misli svakog dana. Naime, Džouzi sada živi sa svojim ocem Rajanom Dorijem, a kako tvrdi izvor, ne dozvoljavaju da uspomena na Naju izbledi.

Naja Rivera
foto: Profimedia

- Okruženi su porodicom, uključujući Najinu sestru i Rajanove roditelje. Svima je prioritet da Džouzi ima srećan život. Trebalo im je vreme da se vrate u normalne tokove nakon njene smrti. Ali sada rade sjajan posao - kaže izvor i dodaje:

Naja Rivera
foto: Profimedia

- Rajan je zaista najbolji otac. Džoi je divan dečak. Veoma je pametan, takođe. Njihov dom je ispunjen Najinim slikama. Pričaju o njoj svakodnevno, Džouzi joj poželi "laku noć" pred spavanje. Drže živom uspomenu na nju.

Naja Rivera
foto: Profimedia

Podsetimo, Naja i Rajan su sina dobili u septembru 2015. godine. Par se venčao godinu ranije, ali kada je njihov sin imao 14 meseci, oni su se rastali.

Kako je došlo do tragedije

Naja i Džouzi su, naime, otišli u vožnju brodićem na jezeru. Tačnih dokaza o tome šta se dogodilo nema, ali se pretpostavlja da je ona uspela da spasi život sinu, ali ne i sebi. Pet dana nakon nestanka, njeno telo je pronađeno na dubini od preko 25 metara i izvučeno iz vode.

Rajan Dorsi, Nikajla Rivera
foto: Profimedia

U trenutku smrti, glumica je imala 33 godine.

1 / 10 Foto: Profimedia

Potez njenog supruga šokirao je javnost

Nakon šo je Naja sahranjena, njen suprug u kuću je doveo njenu sestru sa kojom je nekoliko puta viđen kako se drže za ruke. Njih dvoje postali su nerazdvojni, žive u istoj kući, što je pokrenulo lavinu komenatra i spekulacija.

Rajan Dorsi i Nikajla Rivera
Rajan Dorsi i Nikajla Riverafoto: Profimedia

Naime, svi pričaju o tome kako su zet i svastika u vezi, dok su se njih dvoje malo primirili, te se veoma retko mogu videti u javnosti zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs