BRITNI SPIRS DOŽIVELA BLAM VEKA: Obezbeđenje je ošamarilo nakon čega je pala na zemlju vičući "Ovo je je*ena AMERIKA"

Pevačica Britni Spris doživela je veliko poniženje kada je pokušala da se slika sa 19- godišnjim košarkašem, nakon čega ju je njegovo obezbeđenje ošamarilo i pevačica je završila na zemlji

Vip priča
08:52h Autor:
BRITNI SPIRS DOŽIVELA BLAM VEKA: Obezbeđenje je ošamarilo nakon čega je pala na zemlju vičući "Ovo je je*ena AMERIKA"
Britni Spirs, Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Američki mediji prenose kako je Britni Spirs uočila tinejdž košarkaša Viktora Vembanjamu čiji je navodni fan, te je pokušala da mu priđe u jednom restoranu. Gurajući se među masom obožavalaca, Britni je sa lažnim britanskim naglaskom govorila "Izvinite, izvinite molim vas," a onda je prišla košarkašu i zgrabila ga za rame. Reagujući u momentu, košarkašovo obezbeđenje je ošamarilo Britni Spirs nakon čega je ona pala na zemlju dok su njene naočare odletele. "Ovo je je*ena Amerika," viknula je Britni, a onda se sabrala i vratila za sto gde je sedela.

Britni Spirs
foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Navodno joj je kasnije prišao Viktor kako bi se izvinuo rečima:"Znaš kako je kada te preplave obožavaoci". Viktor je opravdao reakciju svog obezbeđenja pričajući kako oni nisu prepoznali Britni, te da ga je ona navodno zgrabila za rame, dok se Britni branila rečima da je mladog košarkaša samo "tapnula" po leđima.

Ovo je samo jedan u nizu od mnogobrojnih blamova Britni Spirs. Od kako se rešila nadležnosti njenog oca, Britni kao da je "puštena s lanca". Čak su i njeni sinovi reagovali govoreći kako sumnjaju da se njihova majka drogira.

Pevačica skoro svakodnevno objavljuje na Instagramu svoje "plesne tačne" na kojima je oskudno odevena, a neretke su situacije gde se tokom tih scena i zaplače.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs