GLEN PAUEL I SIDNI SVINI

OSTAVILA MOMKA PA SE SADA NE RAZDVAJA OD KOLEGE: U koga se zaljubila trenutno najpopularnija glumica?

Glen Pavel i Sidni Svini navodno su započeli romansu na snimanju filma i prekinuli svoje dugogodišnje veze bez razmišljanja.

Vip priča
Autor:
OSTAVILA MOMKA PA SE SADA NE RAZDVAJA OD KOLEGE: U koga se zaljubila trenutno najpopularnija glumica?
Glen Pauel i Sidni Svini, Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Otako su sleteli u Australiju i počeli zajedno da rade na filmu "Anyone But You" svi su znali da se među njima nešto događa.

Poznate glumce Glena Pavela (34) koji se proslavuo ulogom u nastavku kultnog filma "Top Gan" i Sidni Svini (25) koja je osvojila svet svojim dvema ulogama, onoj koju je odigrala u satiričnoj seriji "Beli Lotos" ali i ludoj "Euforiji", ova saradnja je koštala svojih veza.

Naime, svetski mediji su počeli da pišu o njihovoj navodnoj aferi, a izvor iz filmske produkcije je ispričao da je mislio već na samom početku snimanja da su Glen i Sidni zajedno i da ih je razotkrila hemija koju su svi mogli da osete. Ali postojao je problem. Oboje su bili u dugogodišnjim vezama koje su sada navodno gotove.

Kako pišu strani mediji, dizajnerka Žiži Pari odlučila je da ostavi Glena nakon što su svi počeli da pričaju o njegovoj neverovatnoj hemiji koju ima sa Svini tokom snimanja.

- Shvati svoju vrednost i kreni prema sledećem - poručila je Žiži uz najnoviji video na Instagramu.

Sidni Svini
foto: Profimedia

Otpratila je Glena i Sidni na Instagramu, a izvor za Pipl je rekao da je raskinula s glumcem pre nekoliko nedelja.

Žiži i Glen su već nekoliko puta raskidali. Veza im je zapala u krizu otkako je izašao 'Top Gan'. Žiži nikad nije bila zadovoljna snimanjem na daljinu i kada je došla u Australiju gde su Glen i Sidni snimali "Anyone But You", oboje su odlučili da raskinu zauvek" ispričao je.

Kako pišu strani mediji, Sidni Svini je raskinula veridbu sa Džonatanom Davinom koji je snimljen kako iznosi svoje stvari iz njihovog zajedničkog doma, a poveo je i psa.

- Samo sam pretpostavio da su par u stvarnom životu. Tako je izgledalo većini nas. I nekim statistima takođe. Pričalo se o tome tokom produkcijskih pauza, činili su se bliski od prvog dana - ispričao je nepoznat izvor koji je sa novopečenim parom svakoga dana bio na snimanju.

Sidni Svini
foto: Profimedia

Oni su provodili i slobodno vreme između snimanja zajedno, posetil su zoološki vrt i išli su turu s otvorenim busom, a fotografije s tih izleta su podelili na Instagram profilima.

S obzirom da se radi o romantičnoj komediji, glumci su viđeni kako se strastveno ljube na setu. Ipak, neki tvrde da je su Glen i Sidni samo odglumili dobru hemiju jer to im je posao.

Glumci još uvek nisu ništa potvrdili ili demantovali dok se naveliko piše o njihovoj romansi, a vreme će pokazati šta je istina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs