"ŽENA ME JE VARALA SA 10-ORICOM, A PRIMIO SAM JE NAZAD DA NE BI BILA NA ULICI" Ispovest muškarca koji se našao u dilemi

Jedan muškarac se našao u teškoj dilemi, nakon što je nevernu suprugu pustio da se vrati u porodični dom.

Ljubav
19:07h Autor:
"ŽENA ME JE VARALA SA 10-ORICOM, A PRIMIO SAM JE NAZAD DA NE BI BILA NA ULICI" Ispovest muškarca koji se našao u dilemi
Ispovest muškarca kojeg je žena varala sa 10-oricom, Foto: Shutterstock

Preljuba je jedan od ključnih faktora zbog kojih brakovi pucaju, a nedavno smo pisali o ženi koja je otkrila da muža vara već 10 godina i tvrdi da ju je to spasilo od rastave i razvoda.

Sada se nedavno jedan Amerikanac se u novinama "NewYork Post" požalio njihovoj kolumnistkinji Abi na svoju nezgodnu situaciju sa bivšom partnerkom, zatraživši iskren savet.

Prevara je glavni uzrok razvoda
Prevara je glavni uzrok razvoda foto: Shutterstock

"Supruga i ja smo se venčali pre 21 godinu. Priznala je da me je tokom braka prevarila sa 10 različitih muškaraca. Svaki put bih ostao sa njom, nadao sam se da će se promeniti. Konačno sam pre tri i po godine otišao od nje, jer nisam više mogao da izdržim. Ona je sada beskućnica, ali poslednjih godinu i po dana živi sa mnom i mojom ćerkom, jer sam je jednog dana video na ulici i izgledala je užasno.

Sada se selimo, a moja ćerka želi da njena majka nađe posao (sposobna je za to). Ona, međutim, to odbija i ne želi da nam pomogne da plaćamo račune. Sada sam suočen sa sledećom dilemom: da li da je pustim da ode ponovo ili da se borim da ostane sa nama? Moja ćerka je protiv toga da ona nastavi život sa nama. Moja primanja su ograničena, jer imam loše zdravlje. Ja imam 58 godina, a moja bivša 43 godine", upitao je ovaj čovek.

Čovek se našao u ozbiljnoj dilemi
Čovek se našao u ozbiljnoj dilemi foto: Profimedia

Ubrzo je dobio i odgovor. "Vaša ćerka je u pravu. Vi ste narušenog zdravlja i imate ograničena primanja, a vaša bivša žena je radno sposobna. Kada se ona odseli, vaši troškovi biće manji. Nigde niste spomenuli da li još uvek volite ovu ženu, koja je parazit, niti da li se promenila. Kada se brak završio, vaša odgovornost za nju je prestala. Podstaknite je da se obrati rođacima ili prijateljima za smeštaj ili je odvedite do prihvatilišta za lica bez doma. Ne treba samo da je pustite, već morate da pronađete snagu da insistirate na tome".

Kako biste se vi postavili u ovakvoj situaciji, pište nam u komentarima.

(Stil/Žena.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs