ŽENE JOJ PLAĆAJU 1.700 EVRA KAKO BI SAZNALE DA LI SU IM MUŽEVI VERNI: Ishod je PORAŽAVAJUĆ jer skoro svi padnu "TEST"

Karolina Leker u poslednje vreme radi kao ljubavni detektiv i testira vernost muževa, za šta joj žene plaćaju ogromne svote.

Lifestyle
Autor:
ŽENE JOJ PLAĆAJU 1.700 EVRA KAKO BI SAZNALE DA LI SU IM MUŽEVI VERNI: Ishod je PORAŽAVAJUĆ jer skoro svi padnu "TEST"
Ko je devojka kojoj žene plaćaju da provere da li su im muževi verni, Foto: Printscreen/instagram

Prevara ne poznaje pol jer podjednako varaju i muškarci i žene, tvrde neka istraživanja. Ipak, žene kažu da su muškarci ti koji su skloniji prevari, a da bi svog partnera uhvatile u preljubi pribegavaju mnogim metodama.

Karolina Leker je Plejboj model, a sa drugaricama se opkladila da može da testira njihove odnose sa partnerima.

Iako je ta opklada proizišla iz šale, postala je njen posao, zahvaljujući kome zarađuje i do 1.700 evra po slučaju.

Naime, Kerolajn radi tako što otvori slučaj i prikupi potrebne podatke, a to su telefonski broj muškarca kojeg proverava i njegov Instagram nalog.

Naime, Kerolajn radi tako što otvori slučaj i prikupi potrebne podatke, a to su telefonski broj muškarca kojeg proverava i njegov Instagram nalog. Radi se o tome da nju kontaktiraju žene širom sveta kako bi proverile vernost njihovih partnera.

Honorar dobije samo ukoliko flert urodi plodom, odnosno ako uspe da dogovori vreme i mesto sastanka. Ali, ukoliko muškarac odbije dejt, ona ne uzima novac i tu se sve završava.

Možete li da pogodite kako se većina slučajeva završava?

Da, ona uglavnom zaradi svoj novac, a uglavnom ga ulaže u sebe i kozmetičke operacije.

- Nemam mnogo iskustava sa pozitivnim ishodima. Ako je muškarac dobro pozicioniran i prvi govori o svojoj vezi, ne treba nastavljati sa planom, jer je iskrenost znak da ga varanje ne zanima - objasnila je ona.

Iako joj se isprva nije dopalo to što treba da zarađuje na tuđoj nesreći, shvatila da je da će ženama, zapravo, pomoći da saznaju istinu o svojim partnerima.

- U početku sam se bojala jer sam jednom porukom već ulazila u život potpuno nepoznate osobe... Ne bih rekla da je to direktna prevara, jer ja sa njima nemam nikakav fizički kontakt. U nekim slučajevima žene već traže razlog za raskid, ali nemaju dokaze kakvi su im potrebni. Verujem da duboko u sebi svi želimo da znamo da li su naši partneri dovoljno jaki da se suoče sa iskušenjima koja mogu da se pojave u svakom trenutku - kaže ova lepotica.

Male laži često ukazuju ​​na varalicu; prevarant će, na primer, uvek reći da je solo i da se ni sa kim ne viđa i biće pristupačan. Ako voli da se upoznaje i povezuje ​​sa novim ljudima, obično želi i da vara, objasnila je ona.

- Verujem da duboko u sebi svi želimo da znamo da li su naši partneri dovoljno jaki da se suoče sa iskušenjima koja mogu da se dogode u svakom trenutku. Imam poseban način na koji razgovoram sa svakim klijentom, pošto sam u konstantnom kontaktu sa njegovom ženom ili devojkom, to mi obezbeđuje sve potrebne informacije neophodne da ga zbunim i testiram - kaže za kraj Karolina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs