KRALJ I NJEGOVIH 500 ŽENA: Tajne službe nisu imale kud nego da KRALJU daju injekciju koja će UBITI NJEGOV LIBIDO

Posrnuli kralj Huan Karlos vratio se u rodnu Španiju, gde ga je narod dočekao sa oduševljenjem

Vip priča
Autor:
KRALJ I NJEGOVIH 500 ŽENA: Tajne službe nisu imale kud nego da KRALJU daju injekciju koja će UBITI NJEGOV LIBIDO
Huan Karlos, Foto: Profimedia

Bivši španski kralj Huan Karlos Prvi, vratio se u Španiju posle tri godine samonametnutog egzila. Iako se njegovo odsustvo ne može nazvati baš egizlom s obzirom da se kralj poslednje tri godine baškario u Dubaiu, gde provodi svoje penzionerske dane.

Razlog njegovog povratka u Španiju je učestvovanje na regati u luci Sankso. Zanimljiva je činjenica da je kralj emeritus (kralj u penziji) omiljen i uvek rado dočekan u Španiji iako se tereti za niz novčanih malverzacija.

španski kralj Huan Karlos
foto: MIGUEL RIOPA / AFP / Profimedia

Njegov povratak se dešava samo godinu dana nakon što ga je bivša ljubavnica javno optužila da ju je uhodio pomoću tajnih službi nakon što je ona njihovu vezu prekinula posle 5 godina.

Istina, ni to nije naštetilo ugled Huan Karlosa u očima Španaca, iako se zna da je on u životu najviše voleo dve stvari: žene i novac.

španski kralj Huan Karlos
foto: Profimedia

Nedavno je javnost šokirala priča kako je pohotni kralj u hotelu u Abu Dabiju dobio injekciju ženskih hormona, koju su mu navodno dale španske tajne službe, jer je njenog seksualni nagon postao pretnja za državu, piše royalcentral.co.uk.

Ove tvrdnje je bivši načelnik policije izneo na sednici skupštine, a članovi vlade nisu poverovali u njegove reči koje su dočekali glasnim smehom i izjavama da ova priča deluje kao scenario za film o Džejmsu Bondu.

Za kralja Huana Karlosa se priča kako je do sada imao čak pet hiljada ljubavnica.

Huan Karlos
foto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

"Uzeli su mu sve, nije mogao da bude s ženom", rekla je poslovna žena koja je s njim imala aferu od 2004. do 2009. za vreme njegove vladavine.

O libidu španskog kralja pisao je i španski pisac i vojni istoričar Amadeo Martines Ingles u knjizi "Huan Karlos: Kralj 5.000 ljubavnica", prikupljajući dokaze o njegovoj se*sualnoj istoriji.

On je u knjizi pomenutog istoričara predstavljen kao se*sualni zavisnik, jer je, prema priči iz knjige, imao 62 ljubavnice za samo 6 meseci, a tokom svog "strastvenog razdoblja", između 1976. i 1994. godine, kralj je spavao s 2.154 žene.

Žena koja je stručno proučavala špansku kraljevsku porodicu Pilar Ejre potvrdila je izjavu Martinesa Inglesa da je bivši kralj pokušao da ima seksualne odnose i s princezom Dajanom kad je imala 25 godina.

Neke od njegovih najpoznatijih ljubavnica su navodno bile dansko-nemački filantrop Korina Larsen, španska pevačica Sara Montiel, belgijska guvernantkinja Lilian Sartiau, italijanska princeza Marija Gabriela Savojska.

Pored nesalomive volje za ženskim polom, kralj je naime optužen i za pranje novca u Švajcarskoj, a za to ga je optužila bivša ljubavnica.

odsetimo, Španski Vrhovni sud u junu 2020. je otvorio istragu o umešanosti Huana Kralosa u postizanje ugovora o brzoj železnici u Saudijskoj Arabiji, nakon što je jedan švajcarski list objavio da je bivši španski kralj primio 100 miliona dolara od pokojnog saudijskog kralja Abdulaha.

Karlos je potom navodno prebacio veliki deo tog novca nekadašnjem prijatelju, a istražitelji smatraju da je moguće da je reč o pokušaju skrivanja novca od nadležnih vlasti.

Huan Karlos smatra se zaslužnim za pomoć Španiji da mirnim putem obnovi demokratiju u zemlji, nakon smrti diktatora Franciska Franka 1975. godine. Ipak, pod teretom raznih skandala za koje je sam zaslužan on je abdicirao 2014. godine u korist sina i od tada živi u Dubaiju.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs