ŽIVELA JE U VILI, IMALA ŠOFERA PA DOŽIVELA SUNOVRAT: Pevačica 2 puta pokušala da se ubije, a onda je pobegla iz Srbije

Dunja Ilić danas izgleda neprepoznatljivo, otišla je iz Srbije i promenila profesiju.

Vip priča
09:48h Autor:
ŽIVELA JE U VILI, IMALA ŠOFERA PA DOŽIVELA SUNOVRAT: Pevačica 2 puta pokušala da se ubije, a onda je pobegla iz Srbije
Gde je danas i kako izgleda Dunja Ilić, Foto: Facebook / Dunja Ilic

Pevačica Dunja Ilić bila je poznata po kontroverznim pesmama i spotovima, a dok su je mnogi smatrali bahatom ona je rušila sve tabue. Njena karijera krenula je uzlaznom putanjom, a pesme koje je snimila postale su veliki hitovi u noćnim klubovima. Međutim, povukla se javne scene i promenila život iz korena.

Rođena u imućnoj porodici, kako je sama isticala, imala je sve što je poželela, poslugu i vozače, ali je često kao dete bila usamljena. Roditelji su je, po njenom priznanju, često zanemarivali.

Dunja Ilić
Dunja Ilićfoto: Kurir / Zorana Jevtić

Novac i moć bili su instrumenti odlaska u mračnu stranu, a pevačica je priznala da je počela da se opija, a čak dva puta je pokušala samoubistvo.

Dunja Ilić
Dunja Ilićfoto: Printscreen Instagram/ Dunja Ilić

- Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno - priznala je Ilićeva u emisiji "Inspiracija danju - inspiracija noću".

- Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namirnica - ispričala je Dunja, dodajući da je živela u nekom svom izolovanom svetu u kom se posvetila pisanju knjiga.

Dunja Ilić
Dunja Ilićfoto: Printscreen Instagram/ Dunja Ilić

Ipak, život je promešao karte, a luksuz i raskoš ubrzo su postali prošlost. Naime, kada je Dunjin otac bankrotirao, ona je imala 22 godine i morala je da se trgne.

- Kada sam imala 22 godine moj otac je bankrotirao. Međutim, i tada nam je ostalo dovoljno nekretnina da živimo ne čak ni prosečno nego bogato. Ipak, nakon nekog vremena sam počela da osećam da je novca sve manje. Otac, koji je dotad ulagao veoma velike svote novca u moju muzičku karijeru, mi je poručio da bi trebalo da komercijalizujem svoj zvuk i počnem da nastupam kako bi moj hobi postao nešto od čega zarađujem za život - otkrila je pevačica svojevremeno.

Dunja Ilić
Dunja Ilićfoto: Printscreen Instagram/ Dunja Ilić

Način života doveo je ido toga da zapusti školu koju je vanredno završila. Dunja je proživela dosta stresnih situacija u životu, kako na ljubavnom planu, tako i na porodičnom. Naime, Dunjin otac pre nekoliko godina izvršio je samoubistvo, a pre nego što je obavio taj čin, ostavio je oproštajno pismo, koje je Dunju mnogo povredilo.

Dunja Ilić
Dunja Ilićfoto: Printscreen Instagram/ Dunja Ilić

Nakon toga Dunja donosi odluku da spakuje kofere i napusti Srbiju, a onda se pričalo i da je zbog novog partnera promenila veru. Međutim, kako je vreme prolazilo, Dunja se suočila sa još jednim tragičnim gubitkom, pa je izgubila voljenog verenika, koji je nastradao.

Dunja je muziku zamenila tarot kartama, te je otvorila kanal na Jutjubu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs