VENSAN KASEL OSTAVIO ŽENU: Nakon 5 godina braka PAR SE RAZVODI, a evo gde je i s kim glumac sada provodi vreme

Vansen Kasel se razvodi od Tine Kunaki nakon 5 godina braka, za strane medije priča izvor blizak paru

Vip priča
10:03h Autor:
VENSAN KASEL OSTAVIO ŽENU: Nakon 5 godina braka PAR SE RAZVODI, a evo gde je i s kim glumac sada provodi vreme
Gde je i šta radi Vensan Kasel posle razoda od žene?, Foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Vensan Kasel izbrisao je sve zajedničke fotografije svoje žene Tine Kunaki sa svog Instagrama i sa time samo potvrdio sve glasnije navode da se par nakon pet godina braka - razvodi.

Tina i Vensan su u braku od 2018. godine, a ćerku Amazoni su dobili 2019. godine.

"Razdvojili su se pre nekoliko nedelja. Tini je srce slomljeno," rekao je izvor blizak paru za Dejli Mejl.

Tina Kunaki
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Iako par još nije izdao zvanično saopštenje, profili na društvenim mrežama sve govore, jer je Vensan izbrisao sve zajedničke fotografije.

Slike na kojima je nasmejana Tina nestali su sa Vensanovog naloga bez traga.

Čak ni povodom Tininog rođendana, Vensan nije objavio fotografiju ili čestitku svojoj ženi.

I dok su sada svi skoro sigurni da je razvod blizu, Vensan dane provodi na plaži u Brazilu sa prijateljima. Iako je do juče na istu plažu išao sa Tinom, od manekenke sada nema ni traga ni glasa.

1 / 7 Foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je poslednji put viđen zajedno u januaru ove godine, a u međuvremenu Tina se sama pojavljivala na javnim skupovima, dok je fotogrfije sa prijateljima objavljivala na Instagramu. To je navelo njene obožavaoce da je pitaju: "Gde ti je muž?"

Vensan je zaveo Tinu kada je ona imala 18 godina, a publika je bila krajnje nezadovoljna jer je razlika između njih dvoje bila 30 godina.

Vensan je tada rekao: "To nije uvek fer. Imam 52 godine i ženim se devojkom od 21 godinu. Veoma sam zaljubljen i siguran sam da ćemo praviti bebe."

1 / 10 Foto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Vensan je pre Tine bio oženjen Monikom Beluči sa kojom je godinama imao neku vrstu dogovora, jer nisu živeli u istoj kući. Monika je tolerisala "izlete" svog muža a sve pod parolom da ne želi da ga ograničava, ali razvod je na kraju bio neminovan.

Vensan je nakon razvoda od Monike govorio da se više nikada neće ženiti, ali je zbog mlade manekenke Tine Kunaki promenio odluku.

"Mislio sam: Bio sam oženjen, imam dve ćerkice, uradio sam šta sam morao da uradim, nadalje ću biti sam. Bilo je zabavno, ali sam brzo shvatio da mi je život prazan. Nisam očekivao da ću upoznati nekog takvog, ali dogodilo se. A ova žena je mnogo mlađa nego što sam mogao da zamislim", rekao je Kasel za Veniti Fer, na čijoj se naslovnici najnovijeg izdanja nalazi novopečeni bračni par.

Tina Kunaki
foto: Profimedia/editorial images

Osim što je promenio odluku i ponovo stao na ludi kamen, glumac je tada otkrio da ima jaku želju da ponovo postane otac.

"Deca su nešto najlepše što postoji. Od njih sam naučio mnoge stvari, moje ćerke mi pomažu da razumem sam sebe", otkrio je Kasel.

Međutim, izgeda da ni Tina nije dovoljna za Vensana. Ko je sledeća žena koja će osvojiti srce ovog zavodnika?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs