Pogledajte

Srećna mlada je maznula za deverušu: Sara Džesika Parker u ljubičastoj haljini na svadbi! (FOTO)

Popularna glumica je na svom Instagram profilu postavila nekoliko fotografija sa venčanja na kojima pozira u ljubičastoj haljini, koja je bila deo stajlinga deveruša
Vip priča
14:16h Autor:
Srećna mlada je maznula za deverušu: Sara Džesika Parker u ljubičastoj haljini na svadbi! (FOTO)
Foto: Instagram / Colleen_oneill

Šarmantna glumica Sara Džesika Parker, poznatija kao Keri Bredšo iz mega popularne serije “Seks i grad”, prisustvovala je venčanju svoje dugogodišnje lične asistentkinje, i to ne samo kao gost, već počasna deveruša.

Na venčanju Melinde Relej i Džejmsa Kernsa u Grinviču, mestu u saveznoj državi Konektikat, Sara je bila jedna od šest deveruša, prenosi Hafington Post.

OVDE zavirite u kolekciju obuće sa potpisom Sare Džesike Pasrker!

Melinda je dugo godina bila njen lični asistent, a potom je unapređena u pomoćnika producenta filmova “Seks i grad”, a postala je i potpredsednica Sarine produkcijske kuće, Pretty Matches.

Popularna glumica je na svom Instagram profilu postavila nekoliko fotografija sa venčanja na kojima pozira u ljubičastoj haljini, koja je bila deo stajlinga deveruša.

OVDE pogledajte kako izgleda u kući Sare Džesike Parker.

Nasmejana, vedra, vesela i pre svega prirodna, Sara je uživala u počasnoj ulozi, ako je suditi prema fotografijama. U martu ove godine napunila je 49 godina, što se po njenoj vitkoj liniji ne bi moglo ni pretpostaviti.

Podsetimo, u maju 1997. godine udala se za glumca Metjua Broderika, sa kojim ima sina Džejmsa i bliznakinje Tabitu i Loretu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs