Pit Dejvidson

IZGUBIO OCA 11. SEPTEMBRA, BORI SE SA DEMONIMA, ZAVODI NAJLEPŠE ŽENE: Njegova smrt je rak rana koju ne može da preboli

Njegova popularnost je došla u žižu interesovanja tek kada je zaveo Kim Kardašijan, a iako na prvi pogled deluje kao neotasani tinejdžer, on je sve samo to nije.

Vip priča
Autor:
IZGUBIO OCA 11. SEPTEMBRA, BORI SE SA DEMONIMA, ZAVODI NAJLEPŠE ŽENE: Njegova smrt je rak rana koju ne može da preboli
Pit Dejvidson, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pit Dejvidson je progovorio o uticaju koji na njega ima tragična smrt njegovog oca na njegovo mentalno zdravlje. U intervjuu za podkast "Real Ones With Jon Bernthal", bivša zvezda "Saturday Night Live" otvorio se o tome kako je prevazišao neke od percepcija javnosti o sebi, što uključuje da je „tip koji sve vreme priča o svom mrtvom tati“. Dejvidsonov otac, Skot Dejvidson, bio je vatrogasac koji je poginuo u Svetskom trgovinskom centru 11. septembra kada je komičar i glumac imao samo sedam godina.

Pit Dejvidson
foto: Profimedia

"Ja sam pokušavam tu i tamo da podelim male šale o njemu jer volim da to sećanje održavam živim. Moj tata je bio sjajan frajer. Na primer, zašto je to problem? Ja se branim, to je moja porodica.' Kako je razgovor tekao, on je otvorio neke druge lične teme poput svog iskustva sa PTSP-om, nakon očeve tragične smrti, samopovređivanju i graničnog poremećaja ličnosti.

Ispričao je tek sada da „postaje bolji“ u shvatanju da ne može da ugodi svima ili da ispravi svaku zabludu o sebi, a sve to dok se još „navikava na osećaj sreće“.

„Jedina stvar koju možete da kontrolišete je koga imate oko sebe, u šta ulažete svoju energiju, ko vas voli, a koga volite“, objasnio je Berntalu u intervjuu.

„Čudno mi je to što sada shvatam, jer sam toliko dugo živeo u nelagodnosti. Sada imam ljude oko sebe koji me vole, i to je čudno. To je potpuno nova stvar na koju nikad nisam pomislio. Čudno je biti srećan."

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Profimedia

„Išao sam mnogo terapija, terapije traume, da bih shvatio zašto – postoje očigledni razlozi zašto se borim sa PTSP-om iz detinjstva“, rekao je on u vezi sa gubitkom svog oca, koji mu je rekao da će on doči po njega posle škole 11. septembra 2001. godine, ali je njegova majka ta koja ga je na kraju dovela kući.

Rođen na Stejten Ajlendu, u Njujorku, otkrio je da je saznao da mu je otac umro tek kada je uključio televiziju, a vesti su izvestile o smrti vatrogasaca, nekoliko nedelja nakon napada na Svetski trgovinski centar. Dejvidson je objasnio da su su se on i njegov terapeut „složili da mnogo toga [traume] potiče od činjenice da mu je otac rekao da će ga pokupiti 11. septembra.“

U određenom trenutku, pričao je o snazi koju je njegova majka imala u suočavanju sa svime ne znajući da li je njen muž živ ili ne, a zatim i spoznajom da je on u stvari mrtav, u trenutku kada je njegova majka bila „tridesetogodišnjakinja sa dvoje dece.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

„Čoveče, moja mama je bila sjajna... jebote, to je bilo teško. Niko nije znao pravi način da se nosi sa tim“, dodao je.

"' Uz PTSP, Dejvidson je priznao da pati i od BPD-a (granični poremećaj ličnosti), za koji kaže da je definisan kao „strah od napuštanja“. Dakle, tata kaže da će doći po tebe, a ne dolazi.

„Ne verujem nikome, i pokušavam da naučim da verujem ljudima. A Holivud nije baš najbolje mesto za učenje te veštine, nastavio je: „Prešao sam iz traumatskog života u [...] srednjoškolsko traumatičan život, jer Holivud je kao srednja škola.“

Uz probleme sa poverenjem, Dejvidson je rekao da takođe pokušava da pronađe načine da prevaziđe samopovređivanje, što je radio od detinjstva

. „Voleo sam sečenje, do pre godinu dana sam se sekao. Imao sam običaj da udaram glavom o zid“, priznao je.

Pit Dejvidson, Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

„Ako ne bih mogao da se nosim sa nečim – ako bi mi neko rekao nešto tužno ili nešto sa čime ne bih mogao da se nosim, ​​udario bih glavom o zid, nadajući se da ću se onesvestiti jer nisam znao šta drugo mogu da uradim". On je objasnio da su ta osećanja postala sve manja tokom „godina i godina“ uz pomoć veština izvedenih iz terapije dijalektičkog ponašanja. Neke od alternativa samopovređivanju uključuju tuširanje hladnom vodom, slušanje omiljene muzike ili jednostavno 'bilo šta drugo' kada se pojave ti samodestruktivni impulsi. „Taj osećaj uglavnom nestaje nakon 15-20 minuta“, rekao je on i dodao: „Morao sam da naučim da ako jedna sitnica ne ide kako treba, to ne znači da ceo brod tone.“

Dejvidson je takođe podelio detalje o svom privatnom životu i ženama sa kojima se zabavljao. Bio je zapanjen interesovanjem javnosti za njegov lični život.

„Mislim da to nije toliko interesantno. U šou biznisu sam skoro pola života, otprilike 14, 15 godina, i u jednoj nacionalnoj TV emisiji. I za 12 godina izlazio sam sa 10 žena, i ne mislim da je to toliko ludo", rekao je. "Ali nekim ljudima to izgleda veoma interesantno. Dejvidson je dodao da je to „zbunjujuće“ jer nije na društvenim mrežama „objavljivao“ o svom životu.

Dejvidson je bio član glumačke ekipe u emisiji NBC Saturday Night Live osam sezona od 2014. do 2022. godine. Kim Kardašijan (42) i Pit počeli su da se zabavljaju u oktobru 2021. nakon što se rijaliti zvezda pojavila u emisiji i zajedno su podelili poljubac na ekranu.

Arijana Grande, 29, bila je voditeljka i muzička gošća u martu 2016. , da bi On bi potvrdili u junu 2018. da su vereni, ali su sve otkazali već u oktobru 2018. godine. Dejvidson je takođe izlazio sa glumicom Kejt Bekinsejl, ćerkom Sindi Kraford Kaiom Gerber i Emili Ratajkovski.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs