HEFNEROV SIN ODRASTAO JE UZ GOLE ZEČICE, PA JEDNU PREBIO: Otac mu je krvavim novcem kupio slobodu, a sad glumi nevinašce

Hju Hafner ima tri sina, ali najviše pažnje javnosti privlačio je njegov najmlađi naslednik Kuper.

Celebrities
21:53h Autor:
HEFNEROV SIN ODRASTAO JE UZ GOLE ZEČICE, PA JEDNU PREBIO: Otac mu je krvavim novcem kupio slobodu, a sad glumi nevinašce
Ko je sin Hju Hefnera?, Foto: Kevan Brooks/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Kada biste pogledali Instagram profil sina Hjua Hefnera verovatno biste na prvu pomislili da je on sušta suprotnost ocu. Porodičan čovek kome su žena i deca sve, bez želje za skandalima... Međutim, istina je potpuno drugačija.

Premda su vremena kada je Kuper Hefner bio glavna tema medija godinama iza njega zbog skandala koje je izazvao, sve je zapravo samo predstava za javnost.

Hju Hefner sa sinom Kuperom
Hju Hefner sa sinom Kuperom foto: Profimedia

O njemu se tako pisalo pre izvesnog vremena kada je stao u odbranu svog oca iako su zečice iznele niz dokaza o zlostavljanju unutar Plejboj vile.

- Neki možda ne odobravaju život koji je odabrao moj tata, ali moj otac nije bio lažov. Koliko god nekonvencionalan, bio je iskren u svom pristupu i živeo je pošteno. Bio je velikodušan po prirodi i duboko se brinuo za ljude. Ove pokvarene priče su studija slučaja kako žaljenje postaje osveta - napisao je svojevremeno na društvenoj mreži Tviter.

Kuper ima i starijeg brata Marstona kojeg je Hju Hefner dobio u braku sa Kimberli Konrad, lepoticom koja je 1989. izabrana za Plejboj zečicu godine. Iste se godine i udala za Hjua s kojim je zvanično bila sve do 2010, iako su prestali da žive zajedno još 1998.

Kako je kasnije i sam Kuper pričao, dok je Hefner bio u braku sa njegovom majkom, same zabave su bile otmenije, što se pripisuje upravo njenom uticaju.

Kuper je pruzeo Plejboj nakon Hefnerove smrti
Kuper je pruzeo Plejboj nakon Hefnerove smrti foto: Profimedia

- Dok su moji roditelji bili zajedno, bilo je veoma 'blago' u toj kući. Žurke su se pretvorile u "black tie" događaje, pretpostavljam na zahtev moje majke - ispričao je jednom prilikom za The New York Post.

Oni nisu živeli u Plejboj vili, već u raskošnom domu prekoputa, ali kako je Kuper kasnije pričao u intervjuima obezbeđenje je prilikom zabava bilo zaduženo za bejbisitovanje.

Ipak, priznao je da je i njemu i bratu bilo normalno da odrastaju uz gole zečice.

- Normalno je da tu i tamo budete sa golim zečicama kada ste sin Hjua Hefnera - rekao je u jednom intervjuu.

Ipak, da odrastanje među golim devojkama i u celom tom okruženju nije baš da ne ostavlja posledice te je tako, kako piše Ranker, 2012. godine uhapšen jer je napao svoju devojku, inače takođe zečicu Kler Sinkler.

Batine koje je dobila bile su užasne, ali je Hju uspeo da plati sinovljevu slobodu "krvavim" parama koje je zarađivao na tim istim zečicama koje su neretko bile ne samo žrtve njegovih sinova, već i njega samog.

Kuper je tako dobio kaznu od samo 52 nedelje programa protiv nasilja u porodici, i naređeno mu je da se drži dalje od Sinklerove. Za vandalizam nije osuđen, a optužbe da je uništio njene stvari, sobu i kompjuter odbačene su na sudu.

Inače, da Kuper nije nevinašce svedoči i to što je, kada je preuzeo Plejboj u ranim dvadesetim, prvo što je uradio bilo da vrati golotinju,da bi malo nakon toga napustio kompaniju.

- Hteo sam da učestvujem u izgradnji relevantne strategije brenda, strategije koja može približiti Plejboj mojoj generaciji. Međutim, postalo mi je jasno da to neće biti moguće zbog tadašnjeg rukovodstva Plejboja pa sam otišao, iz protesta - objasnio je. Tokom njegovog odsustva, magazin je prestao da objavljuje gole fotke pa je broj pretplatnika drastično pao.

Kad je Hju 2016. odstupio, Kuper se vratio u kompaniju i preuzeo ulogu koju ima i danas. Njegov prvi cilj je bio da vrati Plejboj na ono što je bio tokom Hjuovog života.

Hefnerov sin živi životom na visokoj nozi, putuje po svetu, a angažovao se i pri vojsci.

U poslednje vreme često je bio na meti osuda jer je uporno branio svog oca uprkos dokazima o zlostavljanju, a sada kada je ponovo dobio ćerke mnogi mu poručuju da "moli boga da njegove naslednice nikad ne naiđu na nekoga kao što je bio njegov otac".

Inače, Kuper je u braku sa glumicom iz filmova o Hariju Poteru, Skarlet Birn, a sudeći po Instagramu, par uživa u ogromnoj ljubavi.

Hefnerov sin otac je tri ćerke
Hefnerov sin otac je tri ćerke foto: Profimedia

Mnogi su mišljenja da je sve predstava za javnost te da slikom porodičnog života pokušava da sakrije svoju pravu prirodu, kao i skandale iz prošlosti, ali postoje i oni koji misle da je Kuper konačno sve loše ostavio iza sebe, te da je danas nov čovek, iako nisu sigurni da li bi bio oduševljen da danas-sutra njegove ćerke postanu zečice i poziraju gole.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs