ŽENA GA OSTAVILA JER JE "JURIO ZA MALOLETNICAMA", A ON SE PONAŠAO KAO "PUŠTEN S LANCA": Sad ima 53 godine mlađu devojku

Skandalozni ljubavni život Silvija Berluskonija i dalje zapanjuje javnost. Da li će opravdati svoj nadimak "besmrtni"?

Vip priča
Autor:
ŽENA GA OSTAVILA JER JE "JURIO ZA MALOLETNICAMA", A ON SE PONAŠAO KAO "PUŠTEN S LANCA": Sad ima 53 godine mlađu devojku
Ljubavni život Silvija Berluskonija, Foto: LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre dva dana svet je obišla vest da je Silvio Berluskoni hospitalizovan. Ali izgleda da je bivši italijanski premijer opravdao svoj naziv "besmrtni" samo par dana kasnije kada je izašao iz bolnice i nastavio sa svojim uobičajenim aktivnostima.

Uprkos godinama, a ima ih 86, on je veoma aktivan i na pitanje zlobnika do kada će se mešati u politiku, Berluskoni je još davno rekao: "Pogledajte kraljicu Elizabetu, ima 90 i nešto i ne posustaje..."

Ipak, za nas je fascinantna njegova želja za ženama uprkos godinama.

Silvio Berluskoni
foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, od kako ga je supruga Veronika Lario napustila 2009. godine pod obrazloženjem da se preterano "druži sa maloletnicama", Silvio živi kao "pušten s lanca".

Te iste godine pokrenuta je istraga koja je pokazala da je Silvio prisustvovao 18. rođendanu ambiciozne glumice i manekenke. Iste godine je objavljen snimak koji je napravila prostitutka u Berluskonijevom krevetu.

2010. godine pokreće se opsežna istraga o "bunga-bunga" žurkama Silvija Berluskonija, na kojima je navodno bilo mnogo maloletnica.

Ipak, Berluskoni je iz svih skandala izašao relativno nepovređen, jer je uspeo da se nakon svega zadrži u političkim vodama Italije.

Međutim, mnoge žene ne mogu a da mu ne zamere skandal koji je izbio kada je ostavio svoju dugogodišnju devojku Frančesku Paskal koja je u to vreme sa 34 godine, po njegovim rečima bila "prestara za njega i u zrelim godinama".

"Zauvek će mi biti drag. Želim mu svu sreću sveta i nadam se da će naći nekoga ko će o njemu brinuti kao ja," rekla je Frančeska tada, koju italijanski mediji navode kao krivca za raspad veze. Naime, ona je, navodno, stalno insistrala da je Berluskoni oženi, pa je izgleda takav stav i doveo da toga da bude ostavljena.

Kada joj je Berluskoni saopštio da planira da se raziđu, ona je bila i te kako zatečena njegovom odlukom. Ipak, mirno su se razišli i Frančeska je ostala da živi u luksuznoj vili koju joj je kupio ranije Berluskoni.

Posle Frančeske, Silvio je započeo vezu sa 33-godišnjom Martom Fašinom koja je od njega mlađa 53 godine! Par je i dalje u vezi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs