tatjana patic o silu

SVET BRUJI O TATJANINOJ VEZI SA POZNATIM PEVAČEM: "Nije dobra osoba, nije neko o kome sada rado razmišljam"

Svet je šokirala vest o smrti supermodela Tatjane Patic u 57. godini, a skoro niko ne zna sa kim je poznata manekenka bila u ljubavnoj vezi.

Vip priča
Autor:
SVET BRUJI O TATJANINOJ VEZI SA POZNATIM PEVAČEM: "Nije dobra osoba, nije neko o kome sada rado razmišljam"
Tatjana Patic, Foto: VISTAPRESS / G. Chlebarov / imago stock&people / Profimedia

"Ne ustajemo iz kreveta za manje od 10 hiljada dolara", legendarna je rečenica koju je supermodel Linda Evanđelista rekla je 1990. godine. Tom je izjavom u dočarala veličinu manekenki tog vremena.

Svi su znali za poznatu petorku koja nije morala da se predstavlja i koja je bila u rangu najvećih muzičkih ili filmskih zvezdi, a činile su je Naomi Kembel, Sindi Kraford, Linda Evanšelista, Kristi Tarlington i Tatjana Patic.

U 57. godini života preminula je Tatjana Patic, a uzrok smrti je rak dojke.

Nikada nije bila kao svoje koleginice, prezirala je dane svoje najveće slave pa se u potpunosti povukla iz javnosti pre svih.

Rođena je u Nemačkoj, a odrasla u Švedskoj. Sa17 godina počela je da se bavi manekenstvom. Pojavila se na više od 200 naslovnih strana najprestižnijih časopisa, a posebno je poznato i njenom učestvovanju u muzičkom video spotu Džordža Majkla za pesmu "Freedom".

'Nikada nisam prodala svoju dušu', rekla je manekenka u jednom intervjuu 2020. godine. Nije bila deo "čopora", a za svoj dom nije odabrala ni Njujork ni Pariz, već Kaliforniju kako bi bila blizini prirode i životinja.

Žena neverovatne lepote od 2003. do 2009. je godine bila u braku s preduzetnikom Džejsonom Džonsonom, a s njim je dobila i sina Johana koji se rodio 2004. godine. A pre njega, mnogi su zaboravili da je u vezi bila i s muzičkom zvezdom - Silom. Ipak, nakon raskida za njega nije imala najlepše reči.

Opisala ga je kao sebičnog i nezrelog muškarca koji ne zna da kontroliše svoj vulkanski karakter. 'Nije dobra osoba... Ima probleme s besom i definitivno nije neko o kome sada rado razmišljam', rekla je jednom prilikom u intervjuu za magazin 'In Touch'.

Njene su izjave javnosti bile još zanimljivije jer je nakon nje Sil uplovio u ljubavnu vezu s njenom koleginicom, manekenkom Hajdi Klum, i s kojom je u braku bio od 2005. do 2014. godine.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Strani su mediji pisali da je Tatjana insinuirala kako je moguće da ju je pevač varao u nekim periodima njihove veze, a iako nije sigurno da je to istina, i Sil je sam priznao da je bio neveran u mnogo svojih prošlih ljubavnih odnosa.

Inače, Sil i Hajdi zajedno su dobili četvoro dece, Herija, Johana Samujela, Lou i Leni, koju je usvojio.

Hajdi Klum, Sil, Leni Klum
foto: Profimedia

Naime, Hajdi je nakon prvog braka s Rikom Pipinom uplovila u ljubavnu luku s 23 godine starijim italijanskim biznismenom i bivšim šefom Formule 1, Flavijem Briatoreom, a romansu je potvrdila u martu 2003. godine. U julu je na svet stigla Leni, ali par je prekinuo vezu pre njenog rođenja.

Flavio Brijatore
foto: Profimedia

Onaj ko je zamenio Flavijevu očinsku ulogu bio je Sil koji je bio s manekenkom dok je rađala Leni koju je kasnije usvojio i odgajao kao da je njegova. I dok sa Silom Leni ima divan odnos, sa svojim biološkim ocem gotovo je nepostojeći. 'Leni je moja biološka ćerka, ali nas troje smo se složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete ipak treba da odrasta u porodici', rekao je Flavio za italijanske novine "Corriere Della Sera" 2016. godine i šokirao javnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs