SAZNAJTE VIŠE

BIVŠA STJUARDESA OTKRILA KAKO SE SLAVNE OSOBE PONAŠAJU NA LETOVIMA: Kim ide bosa u toalet, manekenka joj digla pritisak

Ova stjudesa odlučila je da promeni karijeru nakon izbijanja pandemije kovida 19 i sada živi na Havajima, ali neke susrete sa poznatima i dalje pamti

Vip priča
Autor:
BIVŠA STJUARDESA OTKRILA KAKO SE SLAVNE OSOBE PONAŠAJU NA LETOVIMA: Kim ide bosa u toalet, manekenka joj digla pritisak
Kim Kardašijan, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivša stjuardesa kompanije "Delta Air Lines" prisetila se najupečatljivijih susreta sa slavnima tokom šest godina rada "na nebu" i nekima je ocenu za ponašanje tokom leta.

Kat Kamalani (32) odlučila je da promeni karijeru nakon izbijanja pandemije kovida 19 i sada živi na Havajima, a njene video klipove na TikToku prati preko 960.000 ljudi.

Ispričala je kako je pazila na Kim Kardašijan na letu od Los Anđelesa do Njujorka, koja je bila toliko slatka da joj nije zamerila ni to što je otišla do kupatila bez cipela. Dala joj je ocenu 10 od 10.

Kim Kardašijan
foto: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Bivša manekenka Victoria‘s Secreta Rouzi Hantington-Vajtli nije zauzela tako visoko mesto na Ketinoj listi zbog svojih izbirljivih navika u jelu i piću tokom sedmočasovnog leta.

"Letela je iz Njujorka u London. Miriše neverovatno i izgleda fotošopirano u stvarnom životu. Ali ona nije ništa pojela iz aviona niti popila. Samo je kupila izvorsku vodu", ispričala je Kat, a prenosi Dejli Mejl.

Rouzi Hantington-Vajtli
foto: Profimedia

Britanska lepotica dobila je ocenu 8 od 10.

Glumicu Elizabet Berkli opisala je kao ‘je*eno slatku‘. "Bilo je pomalo ludo s njom, njenim detetom i dadiljom, ali bila je tako ljubazna... baš poput anđela."

Elizabet Berkli
foto: Profimedia

Dok bi obožavatelji mešovitih borilačkih veština bili uzbuđeni zbog jednog njenog putnika, Ket se prisetila kako nije imala pojma ko je UFC prvak Konor Mekgregor. Morala je da nazove supruga da ga pita ko je on, a kad ga je upoznala, nije joj se preterano svideo jer se nije obraćao nikome iz posade pa mu je dala 7 od 10 bodova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs