KEJLI KUOKO

USELJENJE NAKON PRVOG SASTANKA, VERIDBA NAKON PAR NEDELJA: Posle 3 propale veze, omiljena glumica pronašla je pravog

Glumica poznata po seriji 'Štreberi', Kajli Kuoko, očekuje svoje prvo dete, a trenutno odmara s partnerom na jednom letovalištu

Vip priča
Autor:
USELJENJE NAKON PRVOG SASTANKA, VERIDBA NAKON PAR NEDELJA: Posle 3 propale veze, omiljena glumica pronašla je pravog
Kejli Kuoko, Foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata glumica Kejli Kuoko je 37-godišnja glumica najpoznatija po serijama 'Stjuardesa' i 'Štreberi', a sada se na društvenim mrežama pohvalila novom fotografijom svog trudničkog stomačića – koji svakim danom postaje sve veći.

Podsetimo, Kejli je trudna sa svojim prvim detetom, a čiji je otac njen partner glumac koji se ne voli da se eksperimentišete, Tom Pelfri. Par trenutno uživa na letovanju na nepoznatom tropskom odredištu, a srećnu vest o tome da čekaju dete svetu su obelodanili u oktobru prošle godine.

Inače, Kejli je ovo treći pokušaj pronalaženja 'onog pravog'. Naime, u septemru 2021. je glumica odlučila da se razvede se od supruga Karla Kuka nakon tri godine braka, a samo par meseci kasnije objavom na Instagramu je otkrika da se zaljubila u Toma.

'Život u poslednje vreme', napisala je glumica u objavi na Instagramu, tačnije albumu fotografija među kojima su se nalazili i njihovi selfiji. Priznanja o novoj ljubavi stigla su veoma brzo nakon što je Kuoko povodom naslovnice magazina "Glamour" progovorila o svom ljubavnom statusu nakon raspada poslednjeg braka.

'Želela bih da imam dugu vezu ili partnerstvo, ali više se nikada neću udavati. Nikako. To bukvalno možete da stavite na naslovnicu', rekla je tada Kejli.

Glumica je ranije bila u braku s relativno nepoznatim teniserom Rajanom Svitingom s kojim je uselila nakon prvog spoja, a veridbu su pale nakon samo tri meseca.

U septembru 2015. godine, nakon gotovo dve godine braka, par je potvrdio razvod, a tada su na površinu isplivale ružne priče, poput onih da je Rajan bio zavisnik od tableta protiv bolova te da se par često burno svađao. Takođe, Rajan je kasnije učinio sve kako bi iz tog braka izašao bogat, a onda je u glumičin život ušetao Karl.

Peni je bila i u dugogodišnjoj vezi s kolegom iz serije 'Štreberi', Džonijem Galeckim, s kojim je ostala u prijateljskim odnosima, a bila je verena i za Džoša Resnika, ali par nikada nije stao pred oltar.

Sada je jasno da će Tom biti otac njenog prvog deteta, ali hoće li biti i taj koji će je ponovo odvesti pred oltar,ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Kejli Kuoko