UMESTO PRIRODNOG IMA KRAVLJI JEZIK: Javnost decenijama intrigira izgled slavnog muzičara, a evo šta je zapravo istina

Basista grupe Kiss, Džin Simons ima najduži jezik na svetu, a o njemu su se godinama razvijale razne teorije.

Celebrities
21:26h Autor:
UMESTO PRIRODNOG IMA KRAVLJI JEZIK: Javnost decenijama intrigira izgled slavnog muzičara, a evo šta je zapravo istina
Istina o muzičaru sa najdužim jezikom na svetu, Foto: Roni Rekomaa / imago stock&people / Profimedia

Džin Simons je najneobičniji član benda "Kiss" koji svi dobro znamo po spektakularnim koncertima i kostimima. Bas gitarista poznat je još i po svom neobično dugačkom jeziku, zbog čega su bile razvijane razne teorije.

Njegov jezik je toliko dug da, u stvari, mnogi spekulišu da nijedan ljudski jezik ne bi mogao biti tako dugačak. Glasine kažu da je Simons nadogradio kravlji jezik na svoj kako bi ga produžio i tako upotpunio svoju demonski izgled u grupi Kiss.

Džin Simons osigurao je jezik na milion dolara
Džin Simons osigurao je jezik na milion dolara foto: Ron Elkman / ddp USA / Profimedia

Simons je oduvek bio poznat po svojim teatralnim nastupima, povraćao je krv, bljuvao vatru poput mađioničara... A kako je njegov jezik postajao sve zanimljiviji javnosti, on je rešio da ga osigura, ni manje ni više nego na milion dolara, piše Žena.Blic.rs.

"Prvih 13 godina svog života nisam bio svestan činjenice da sam obdaren velikim usnim dodatkom, svojim super dugim jezikom. Zaista je bio duži od svih ostalih, a uskoro sam shvatio da je devojkama dobro došao dug jezik", napisao je u svom stilu u memoarima "Kiss and Make-up" iz 2001. godine.

Njegov dugačak jezik postao je Džinov zaštitni znak, a on se svojski trudio da istakne svoj jezik na koncertima, a 2012. pokrenuo je sopstveni časopis pod nazivom "Jezik".

Ipak, mnogo toga je pogrešno u ovoj teoriji, počev od činjenice da kravlji jezik izgleda potpuno drugačije od ljudskog te da medicina u sedamdesetim godinama nije bila ni blizu dovoljno razvijena da bi se bavila ovakvom procedurom.

Istina je da se radi o prirodnom detalju. Nema nikakvih dodataka, što je čak i razočaralo fanove slavnog muzičara koji su skloni verovanju u razne mitove.

Jezik Džina Simonsa je pravi
Jezik Džina Simonsa je pravi foto: Roni Rekomaa / imago stock&people / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs