nik karter

SILOVAO AUSTISTIČNU DEVICU NAKON KONCERTA PA JOJ PRETIO: Da li je moguće da je ovaj PEVAČ toliki MONSTRUM?

U tužbi koju je podnela u četvrtak, Amerikanka tvrdi kako ju je pevač seksualno zlostavljao nakon koncerta grupe 2001. godine i da joj je pretio da će joj uništiti život ako ga prijavi.

Vip priča
Autor:
SILOVAO AUSTISTIČNU DEVICU NAKON KONCERTA PA JOJ PRETIO: Da li je moguće da je ovaj PEVAČ toliki MONSTRUM?
Nik Karter, Foto: AFPS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Amerikanka Šenon Šej Rut optužila je Nika Kartera, člana nekada megapopularnog boj benda Backstreet Boys, da ju je pre dvadeset godina silovao na koncertu u državi Vašington.

U tužbi koju je u četvrtak podnela Okružnom sudu okruga Klark u Las Vegasu tvrdi navela je kako je tada imala 17 godina i da joj je Karter dao HPV i pretio zatvorom ako otkrije šta se dogodilo.

Šenon ima autizam i cerebralnu paralizu i tvrdi kako joj je pevač rekao kako joj zbog toga niko neće poverovati.

"Takođe je rekao da će okrenuti ljude protiv mene jer je on Nik Karter i uništiti mi život", jedna je od njenih izjava u saopštenju advokata Marka Bošovića.

S druge strane, Karterov advokat Majkl Holc opisao je njene optužbe kao pravno neutemeljene i potpuno neistinite, te kako je Šenon Šej Rut "izmanipulsana da iznosi lažne tvrdnje o Niku".

U izjavi,, nazvao je optužbe "pravno neutemeljenima" i "potpuno neistinitima".

"Nikoga ne bi trebao zavarati novinarski trik koji je orkestrirao oportunistički advokat - nema ništa od ove tvrdnje i ne sumnjamo da će sudovi to ubrzo shvatiti", rekao je.

Šenon je u tužbi navela kako ju je nakon nastupa u Takomi u Vašingtonu 2001. godine tada 21-godišnji Nik pozvao u autobus grupe. Dodaje kako joj je tamo dao "nešto što je izgledalo kao alkoholno piće", a u kupatilu ju je prisilio na oralni seks. Tvrdi kako je tada briznula u plač, a Karter je zahtevao da prestane da plače.

Ispričala je kako ju je drugi put silovao na krevetu u zadnjem delu autobusa dok ga je ona molila da prestane i da je do tada bila devica. Šenon se navodno plašila da prijavi incident zbog Nikovih pretnji, pa se sledećih godina borila sa samopovređivanjem i psihičkim problemima.

U tužbi traži više od 30.000 dolara kompenzacijske i kaznene štete, a njen advokat navodi kako su uz Šenon još tri anonimne žene podnele tužbu protiv Kartera i kako on ima "istoriju zlostavljanja žena".

Da se podsetimo, pre samo mesec dana popularni pevač grupe "Backstreet boys" je izgubio brata Arona Kartera, takođe muzičara koji se od zavisnosti droga borio većinom svog odraslog života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs