sunovrat

MILIJARDERKA PALA NA NISKE GRANE, KOBNA NOĆ PROMENILA JE SVE: Luksuznu vilu zamenila je kolibom, dok odeću pere u reci

Životna priča Jasmine Hartin poprimila je neverovatne obrise. Čekajući na suđenje za ubistvo policajca, milijarderski život zamenila je povučenim, izolovana od svega.

Vip priča
Autor:
MILIJARDERKA PALA NA NISKE GRANE, KOBNA NOĆ PROMENILA JE SVE: Luksuznu vilu zamenila je kolibom, dok odeću pere u reci
Milijarderka Jasmina Hartin čeka suđenje za ubistvo policajca, izolovana od svega, Foto: Profimedia

Poznata milionerka Jasmin Hartin pripada visokom kanadskom društvu. Međutim, njen ugled i luksuzan stil života urušeni su nakon incidenta koji je šokirao tamošnju javnost.

Naime, ona je navodno slučajno ubila policajca Henrija Džemota, nakon što mu je iz njegovog službenog pištolja pucala u glavu. Ona tvrdi da je pištolj slučajno opalio dok joj je Džemont pokazivao kako da ga napuni. U tom trenutku, prema njenim rečima, oni su pili na jednom osamljenom pristaništu.

Porodica preminulog policajca rekla je da će "odgovarati pred Bogom", a njegova sestra je rekla da se "moli za pravdu". Nesrećni policajac iza sebe je ostavio petoro dece.

Dok se sprema za suđenje za ubistvo policajca, Jasmin je uslikana na plaži u vrelom izdanju. Naime, paparaci su zabeležili par fotografija na kojima Jasmin bezbrižno uživa na plaži, te je tom prilikom pokazala i svoje zanosno telo.

Jasmin Hartin
foto: Profimedia

Jasmin je inače bila snaja milijardera lorda, Majkla Ašvorta. Sa njegovim sinom, ona je dobila blizance, koje joj je njen izabranik nakon incidenta oduzeo. Tako se odselila iz Londona, a i Kanadu je zamenila kolibom na toplom Belizeu gde čeka svoju presudu koja će joj odrediti dalji tok života.

Jasmin Hartin
foto: Profimedia

"Nema tekuće vode, koristi kanistere za kuvanje, a odelo pere u obližnjoj reci. Daleko je to od milijarderskog načina života na koji je navikla", rekao je jedan njen prijatelj.

Porodica ubijenog policajca je očajna i ne veruje njenim izjavama.

"Ona želi da je svi sažaljevaju nakon što je oduzela život mom bratu i ostavila petoro dece bez oca. Čvrsto verujemo u Boga i da će, šta god neko počini, odgovarati pred Njim", rekla je njegova sestra, piše The Sun.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs