"DŽABE ŠTO SI MLADA, NEMAŠ NI KUK NI STRUK" 30 godina mlađa žena slavnog glumca trpi UŽASNE KOMENTARE zbog Monike Beluči

Tinu Kunaki napadaju na društvenim mrežama zbog Monike Beluči - porede je sa slavnom glumicom i bivšom ženom njenog partnera.

Vip priča
Autor:
"DŽABE ŠTO SI MLADA, NEMAŠ NI KUK NI STRUK" 30 godina mlađa žena slavnog glumca trpi UŽASNE KOMENTARE zbog Monike Beluči
Tinu Kunaki prozivaju zbog Monike Beluči, Foto: Profimedia

Manekenka Tina Kunaki (25) i njen suprug, francuski glumac Vensan Kasel (55) privlače pažnju gde god se pojave. Svet su iznenadili kada su pre sedam godina otpočeli vezu, pre svega zbog razlike u godinama.

Naime, Vensan je čak 30 godina stariji od svoje supruge, ali to im do sada nije predstavljalo problem.

Atraktivna manekenka i njen partner svoju ljubav rado pokazuju kako na javnim mestima, tako i na društvenim mrežama, a sve češće se mogu videti u modno usklađeni na raznim događajima. Ipak, i pored toga, sve su glasniji komentari da je Vensan imao ljubomorne ispade pred svojom suprugom, te da je nigde ne pušta samu.

Tina Kunaki
foto: Profimedia/editorial images

Da li je reč o spekulacijama, nije poznato, ali ono što je sigurno jeste da ovaj par nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Inače, Tina i Vensan upoznali su se 2015. godine nakon što se glumac razveo od slavne italijanske glumice Monike Beluči (57). Iste godine počeli su da se zabavljaju, 2018. su se venčali, a naredne godine dobili ćerku Amazoniju.

Iako su Monika i Vensan nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, svet ne prestaje da poredi Tinu i italijansku glumicu, te tako jedni navode da Vensan nikada nije trebao da ostavi Belučijevu, kao i da Tina nije ni do kolena italijanskoj divi.

Monika Beluči
foto: Profimedia

"Lepa je Tina, ali Moniki nije ni do kolena", "Džabe joj što je mlada, Monika je bomba", "Ni kuka, ni struka, kakva je ovo žena?", "Jedna je Monika Beluči, Tina može da joj pljune pod prozor", "Za razliku od tebe, Monika pored lepote ima i talente", "Da nije Vensana niko ne bi znao za tebe", "Ovaj Kasel je lud čovek, ko bi još ostavio Moniku?", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama na račun ovih poznatih žena.

Tina, Vensan, ali ni Monika ne haju za komentare, već uživaju u životu.

Inače, zanimljivo je da je i da je Tina, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo, te kada je reč o lepoti, mnogi se slažu da može da parira čuvenoj glumici.

1 / 19 Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs