ima se može se

FRANCUSKA REVIJERA JE RAJ ZA BOGATE I BAHATE: Njihova letovanja koštaju kao srpska godišnja plata

Francusko kultno letovalište Sen Tropeu već je decenijama oaza za slavne bogataše iz celog sveta. Luksuzno odredište ni ovo leto nisu zaobišle brojne zvezde. Evo ko se sve tamo odmara

Vip priča
20:24h Autor:
FRANCUSKA REVIJERA JE RAJ ZA BOGATE I BAHATE: Njihova letovanja koštaju kao srpska godišnja plata
Foto: Profimedia

Još u maju na Francusku rivijeru stigli su zaljubljeni, tek venčani Bruklin Bekam i bogatašica Nikola Pelc. Bio je to svojevrstan medeni mjesec i beg iz vrelog Majamija, u kojem uglavnom borave.

1 / 5 Foto: Profimedia

Brzo nakon njih zaposleni fotoreporteri, koji svakog leta na ovoj lokaciji imaju mnogo posla, snimili su na luksuznom plovilu švedsku kraljevsku porodicu.

Na odmor u Francusku uputili su se kralj Gustaf i kraljica Silva kao i njihov sin, princ Karl Filip, njegova supruga, princeza Sofija i deca.

U utočište bogatih i slavnih, kako ga često nazivaju s razlogom, stigao je i američki muzičar i glumac Džered Leto koji nije krio svoje oduševljenje ovim mestom.

Džered Leto
foto: Profimedia

Zvezde se tamo, osim u šetnji gradićem, koji nudi brojne dizajnerske prodavnice i sjajne restorane, mogu zateći u kultnom klubu na plaži s dnevnom i noćnom zabavom.

Šoping u Sen Tropeu nije propustila ni bivša manekenka Krisi Tajgen te se i ovo leto odmarala tu sa suprugom Džonom Ledžendom. Ništa manje tokom svog bega u Evropu nije ni Kris Džener, a trenutno uživa na ogromnoj jahti usidrenoj u luci. Svaki slobodan trenutak koristi i za beg na obalu kako bi kupila neku novu dizajnersku krpicu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ludo se u morskim radostima zabavlja i Sofija Riči te na francuskoj obali letuje s novim dečkom Eliotom Graingom. Par uživa na luksuznoj jahti s prijateljima, a vreme skračuju kupanjem i ludim vožnjama na džet-skiju.

Manekenka Nataša Poli je takoše ovde s bogatim suprugom Piterom Bakerom, a nedaleko od svoje rezidencije u Monaku smestio se kraljevski naslednik Pjer Kaziragi. Sin princeze Karoline uživa u društvu lepe supruge, italijanske novinarke Biatris Boromeo.

1 / 5 Foto: Profimedia

U Sent Tropeu je pre nekoliko dana stigao i glumac Leonardo Di Kaprio i njegova devojka Kamila Morone, a ovu atraktivnu letnju destinaciju redovno posećuje i Kejt Mos.

Ove sezone je viđen je Adrijen Brodi sa svojom devojkom Džordžinom Čepmen, bivšom ženom Harvija Vajnstina sa kojom je poznati glumac u vezi skoro tri godine. Na letovanje su poveli i njeno dvoje dece, a glumac nikada nije izgledao srećnije.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs