keli klarkson i brendon

RAZVOD GORI OD NOĆNE MORE, PEVAČICA BIVŠEM PLAĆA ALIMENTACIJU, TUŽIO JE ČAK I SVEKAR: Ali mukama nije kraj

Iako su zvanično razvedeni, bivši suprug američke pevačice Keli Klarkson, Brendon Blekstok nikako da je ostavi na miru.

Vip priča
Autor:
RAZVOD GORI OD NOĆNE MORE, PEVAČICA BIVŠEM PLAĆA ALIMENTACIJU, TUŽIO JE ČAK I SVEKAR: Ali mukama nije kraj
Brakorazvodna parnica Keli Klarkson, Foto: Profimedia

Američka pevačica Keli Klarkson (40) razvela se od supruga Brendona Blekstoka 2020. godine nakon sedam godina braka u kojem su dobili dvoje dece ćerku River Rouz i sina Remingtona Aleksandra, a brakorazvodna parnica bila je prilično mučna i trajala je dve godine.

Brendon je tada dobio izdašnu svotu od 3.1 miliona dolara, a pevačica mu isplaćuje i mesečnu alimentaciju od 45.000 dolara, dok su nad decom dobili zajedničko starateljstvo. Sada deca žive sa njom u Los Anđelesu, a novac i dalje stiže na Brendonov račun.

Prva pobednica američkog Idola 2002. godine već neko vreme da je sve od sebe da nastavi život posle razvoda, ali njen bivši suprug nikako da je ostavi na miru.

Izgleda da i dalje želi da je odvede nazad na sud kad god mu se za to ukaže prilika, ali kako stvari stoje, tome bi konačno mogao doći kraj.

Dugo je odugovlačio sa iseljenjem sa njenog ranča u Montani, ali 'Us Weekly' je sada potvrdio kako je bivši muzički menadžer konačno napustio svoju rezidenciju.

1 / 6 Foto: Profimedia

Naime, postojao je sudski nalog po kojem je njegov izlazak morao biti do 1. juna, što on navodno nije želeo da uradi, ali je na kraju odustao.

Pitanje koje sada brine pevačicu i javnost, je zašto se Brendon ne povuče i pusti je da živi svoj život.

Naime, on veruje da nije dobio pravedan udeo u brakorazvodnoj nagodbi, te ne prestaje da traži još novca.

Podsetimo, razvod je bio prilično težak, a Keli je u jednom trenutku tužio i njen bivši svekar Narvel Blekstok sa svojom menadžerskom kompanijom “Starstuck Menagement Group”, tvrdeći da im pevačica nije isplatila nadoknadu za poslove koje su radili za nju, ali je to toliko iznerviralo pevačicu da je uzvratila protivtužbom, objasnivši da kompanija zapravo nije obavljala poslove za nju, te da je radila bez potrebnih dozvola.

Keli Klarkson
foto: Profimedia

Pored svega, kada ona konačno proda ranč u Montani što pokuašava godinama - Brandon će dobiti otprilike 908.800 dolara jer imanje vredi oko 17.750.000 dolara, zahvaljujući tome što se brakorazvodnom nagodbom izborio da mu pripada 5,12 odsto zemlje.

Mnogi se sada pitaju koji će biti sledeci Brendonov korak, budući da je svog poslednjeg muzičkog klijenta izgubio prošle godine nakon što je Blejk Šelton tokom brakorazvodne parnice stao na stranu Keli Klarkson.

On je tada na sudu rekao kako sada postaje rančer, ali bez pevačicinog ranča, ovo je plan koji će teško realizovati.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs