EKSPLOZIVNA ISPOVEST HOLIVUDSKE GLUMICE

ZBOG TRGOVINE DROGOM GLUMICA UMALO DA ZAGLAVI 10 GODINA U ZATVORU: Nisam dobijala uloge, a onda su me poslali u Maroko

Kameron Dijaz se vraća na male ekrane i tom prilikom je iznela bombastično priznanje iz mladosti

Vip priča
09:56h Autor:
ZBOG TRGOVINE DROGOM GLUMICA UMALO DA ZAGLAVI 10 GODINA U ZATVORU: Nisam dobijala uloge, a onda su me poslali u Maroko
Kameron Dijaz, Foto: Profimedia

Holivudska glumica Kameron Dijaz vrtoglav uspon u svetu glume doživela je ulogom u filmu "Maska" sa Džimom Kerijem, a pre toga, tokom 90-ih godina prošla je kroz pakao.

"Bila sam u Parizu celu godinu i nisam radila nijedan dan. Nisam mogla da pogodim nijedan posao kako bi preživela. Onda sam dobila jedan posao, ali, mislim ispostavilo se da sam mula koja treba da prenese drogu u Maroku - kunem se Bogom", ispričala je ova plavuša.

Kameron je istakla da do dolaska na aerodrom nije imala pojma da nosi nedozvoljne supstance, a otkrila je da ju je obuzela užasna panika kada je to shvatila.

"Bilo je to ranih 90-ih i dali su mi zaključan kofer u kome su navodno bili moji kostimi. Ja sam plavokosa, plavooka devojka u Maroku. Nosim iscepane farmerke i čizme sa platformom, imam spuštenu kosu - ovo je zaista nesigurno. Rekla sam im: "Ne znan, nije moje, nemam pojma čije je. To je bio jedini posao koji sam dobila u Parizu", objasnila je.

Izbegla je kaznu od najmanje 10 godina zatvora za trgovinu drogom, te se sa američkim zvaničnicama vratila u Francusku.

Ovo eksplozivno priznanje dolazi u trenutku kada se 49-godišnjakinja posle osam godina pauze vraća na veliko platno i to u komediji "Back In Action".

Podsetimo se, Kameron Dijaz je u kasnim četrdesetim dobila svoje prvo dete i tom prilikom je odlučila da se povuče na neko vreme iz sveta filma.

Imala je samo 45 godina kada je saopštila da smatra da je glumila sve što je mogla te da želi da ode u penziju.

Karijeru je započela još kao tinejdžerka pa je iz sveta modelinga prešla na male ekrane, a uskoro postala i omiljena glumica milionima širom sveta. Kameron Dijaz glumila je u mnogobrojnim romantičnim komedijama, od kojih možda najbolje pamtimo "Svi su ludi za Meri", "Venčanje mog najboljeg prijatelja", "Čarliejevi anđeli" ili pak "Nebo boje vanile". Ali nakon karijere duge više od dve decenije, Dijaz je odlučila da zatvori to poglavlje i posveti se privatnom životu.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs