Prelepa ljubavna priča

GODINU DANA SMO IŠLI KOD TERAPEUTA, A ONDA SMO ODLUČILI DA IMAMO DECU: Evo kako je 30 godina mlađa žena zavela glumca!

Emili je imala sve: mladost, lepotu i slobodu, a onda ju je spazio slavni glumac i potpuno "odlepio" za njom

Vip priča
14:37h Autor:
GODINU DANA SMO IŠLI KOD TERAPEUTA, A ONDA SMO ODLUČILI DA IMAMO DECU: Evo kako je 30 godina mlađa žena zavela glumca!
Džef Glodblum i Emili Livingston, Foto: Profimedia

Glumac Džef Goldblum je ovih dana u fokusu zbog svog pojavljivanja na Nedelji mode u Milanu i to sa 30 godina mlađom suprugom.

Džef je ponosno šetao i nije se ni sekund razdvajao do svoje mlade supruge Emili Livingston, poznate plesačice i osvajačice olimpijske medalje u ritmičkoj gimnastici.

U Milanu su bili atrakcija jer je Emili svoju energiju prekopirala na supruga, pa je glumac izgleda neverovatno mladolik imajući u vidu da je na pragu sedamdesete.

Nakon drugog propalog braka i veze, Džef je neko vreme bio sam, sve dok nije upoznao Emili Livingston (39).

Par se upoznao u teretani, glumac je ispričao kako je lepu Emili spazio sa druge strane prostorije, te kako je odmah došao kod nje i započeo razgovor. Izgleda da mu 30 godina starosne razlike nije smetalo uopšte.

Par se venčao 2014. godine, a prvo dete, sina Čarlija Oušena dobili su godinu kasnije. 2017. godine dobili su i drugog sina Rivera Džoa.

1 / 7 Foto: Profimedia

Nikada nisam razmišljao o tome da bih mogao da imam decu, a onda sam upoznao Emili. Odjednom sam postao oduševljen idejom o braku i prinovi", rekao je glumac jednom prilikom.

"Uvek sam mislio da je dobro što nemam nikakve drame s decom", priznao je Goldlum. Ali onda mu se dogodila velika ljubav s Emilijom s kojom je godinu dana raspravljao oko roditeljstva.

"Razgovarali smo o tome s mojim terapeutom, otišli smo kod njega zajedno i nakon godinu dana premišljanja rekao sam: "Ovo nekako zvuči dobro, venčajmo se i imajmo decu"", prisetio se glumac.

U ranijim brakovima o tome nije ozbiljno razgovarao sa suprugama. Naime, šest godina je bio oženjen koleginicom Patrisijom Gol i tri godine sa zvezdom filma "Thelma i Louise" Đinom Dejvis.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs