Verovali ili ne

UDALA SE ZA BOGATAŠA PA PRESTALA DA SE DOTERUJE: Kad imaš muža od 91 godinu, onda tvoj život izgleda OVAKO! (FOTO)

Džeri Hol je uradila nemoguće: našla je zamenu slavnom Miku Džegeru! Ta zamena je došla u vidu brutalno bogatog Ruperta Murdoka. Možda jeste 25 godina stariji od nje, ali...

Vip priča
Autor:
UDALA SE ZA BOGATAŠA PA PRESTALA DA SE DOTERUJE: Kad imaš muža od 91 godinu, onda tvoj život izgleda OVAKO! (FOTO)
Džeri Hol sa novim mužem, Foto: Profimedia

Bivša manekenka i glumica Džeri Hol od svojih početaka u svetu šoubiznisa plenila je pažnju stilom života. Možda ponajviše brakom s legendarnim rokerom i frontmenom Roling Stonsa Mikom Džegerom, a danas brakom s medijskim mogulom Rupertom Murdokom, koji je od nje stariji čak 25 godina.

1 / 4 Foto: Profimedia

Naime, 1980. godine bila je s tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Miku za jednu od prevara.

"Imala sam aferu s Robertom, ali Mik me preklinjao da mu se vratim. Mislila sam da će se promeniti u jednom trenutku, ali nikad nije. Njegove akcije s drugim ženama bile su poprilično gadne, ali to je bila jedina stvar koja me nervirala kod njega", bila je izjavila u jednom od intervjua.

1 / 3 Foto: Profimedia
1 / 2 Foto: Profimedia

Ali osim Mika i sada Ruperta, u njenom ljubavnom životu trag su ostavili i umetnik Endi Varhol, istoričar Adam Zamojski, osnivač Microsofta Paul Alen, producent Džordž Vaud, igrač kriketa Šejn Varne i preduzetnik Varvik Hemsli.

Od njene mladenačke lepote malo je ostalo, ali Džeri se danas ne opterećuje previše izgledom, već uživa u životu i ljubavi koju je pronašla pod stare dane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs