kakav potez!

ZANOSNA HRVATICA UMALO JE POSTALA GOSPOĐA KLUNI: Glumac je bio lud za njom, a ona ga ostavila zbog PRINCA SILOVATELJA!

Džordž Kluni bio je u vezi sa zgodnom Hrvaticom Monikom Jakšić malo pre nego što je upoznalo Amal.

Vip priča
Autor:
ZANOSNA HRVATICA UMALO JE POSTALA GOSPOĐA KLUNI: Glumac je bio lud za njom, a ona ga ostavila zbog PRINCA SILOVATELJA!
Foto: Profimedia

Nekada večiti neženja Džordž Kluni odavno je uplovio u mirnu luku sa lepom advokaticom i borkinjom za ljudska prava Amal Kluni. Par je dobio i dvoje dece, a danas je sasvim izvesno da njihovu idilu više ništa ne može da naruši.

Džordž je i sam isticao u više navrata koliko voli svoju suprugu, te koliko mu je promenila život na bolje, a pre nego što se skrasio sa njom, bio je sa gotovo 100 žena (iako mnogi tvrde da je broj i veći) među kojima je bila i zanosna Hrvatica Monika Jakšić.

Manekenka i slavni glumac zabavljali su se 2004. godine prvi put, da bi se ponovo spojili 2013. godine. Kako se tada pisalo, Kluni je bio lud za tamnokosom lepoticom, inače modelom za kupaće kostime i veš.

Priče o pomirenju započele su kada je Monika prespavala u njegovoj vili u Los Anđelesu. O Džordžovoj vezi sa Hrvaticom šuškalo se još otkako su ih paparaci uslikali u jednom noćnom klubu.

- Pričali su satima, slični su i neverovatno povezani. Stalno se dopisuju SMS porukama, a on je često i zove - otkrio je izvor svojevremeno.

Monika je 2007. godine priznala vezu s poznatim holivudskim neženjom ne krijući da se glumac i ona često čuju.

- Obožavam ga, on je super čovek. Voli da se šali, šarmantan je i ima veliko srce. On je večiti neženja, ali ako jedan dan odluči da se ženi i dođe mi sa prstenom, ja mu ne bih rekla "ne" - izjavila je manekenka tada.

Inače, Monika je davne 2010. godine proglašena za jednu od najseksepilnijih žena sveta, te ne čudi što je i holivudski glumac pao na njene čari. Međutim, postojala je priča da je Moniki bilo dosta čekanja te da je ona ta koja je ostavila Klunija, a potom i našla ljubav sa ozloglašenim princem Endruom koji je danas poznat zbog višestrukih silovanja za koje je optuživan.

Monika i Endru uhvaćeni su prilikom strasvenog razmenjivanja strasti, a upoznali su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima. Inače, Monika je često povezivana sa moćnim muškarcima, te su je pre Endrua spajali sa fudbalerima, a njene komšije u Londonu govorile su da ona uživa u novcu i pažnji.

U jednom trenutku se čak pričalo da su se ona i princ Endru verili, međutim, to se ispostavilo kao laž. Takođe, uprkos vrelim poljupcima, par je sve vreme tvrdio da su samo prijatlelji.

Monika i dan-danas izgleda fantastično i može da se pohvali mladolikim likom i fantastičnom figurom. Poseduje svoju marketing agenciju, i živi život punim plućima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs