neprepoznatljiv!

OD ŠEFA DRŽAVE DO OBIČNOG PENZIONERA: Koštunica pronašao sreću pored ove književnice, a evo GDE I KAKO žive danas!(FOTO)

I dalje stoji čvrsto pri odluci da se više politici neće varaćati, a u javnosti se veoma retko pojavljuje, posebno u društvu supruge Ljilje!

Vip priča
13:21h Autor:
OD ŠEFA DRŽAVE DO OBIČNOG PENZIONERA: Koštunica pronašao sreću pored ove književnice, a evo GDE I KAKO žive danas!(FOTO)
Foto: Profimedia

Otkako se povukao iz politike i sa čela stranke, prava je retkost videti Vojislava Koštunicu na nekom javnom događaju! Svoju sreću je, posle smrti prve supruge, pronašao pored Ljilje, sa kojom vodi veoma povučen i miran život.

Njegovo prvo pojavljivanje, posle svojevrsne medijske samoizolacije koja je trajala više od jedne decenije, bilo je u junu 2021. godine na promociji knjige "Ratni devnik" Radomira Milaćevića. Tada je došao u društvu nekadašnjeg bliskog saradnika Zorana Đinđića, i bivšeg potpredsednika Demokratske stranke Slobodana Gavrilovića. A Koštunica nije hteo za medije da govori ni o čemu drugom, osim o tom delu.

Bivši lider DSS oženio se, po drugi put, bez pompe, 2018. u opštini Stari grad. Supruga Zorica Radović, s kojom je bio u braku 28 godina, preminula je u aprilu 2015. godine, a Koštunica je shvatio da mora da nastavi sa životom i pokuša ponovo da pronađe sreću. Tako je ponovo pronašao srodnu dušu u Ljilji, koja je književnica.

NJih dvoje su se pojavili na jednoj proslavi rođendana krajem avgusta prošlw godine, kada je i nastala ova fotografija. Nju je tada na svom Fejsbuk profilu objavio slavljenik, Dragoslav Kule Perišić, legenda srpskog moto sporta.

Nekadašnji predsednik SRJ je u divljini sagradio brvnaru, gde su njegovoj novoj supruzi i njemu prve komšije lisice, zečevi i divlje svinje. Naime, u selu Dragolj, koje se nalazi nedaleko od Gornjeg Milanovca, bivši predsednik je od prijatelja dobio plac na kome je podigao kuću.

- Koštunicu u našem selu svi vole i poštuju. Skroman je i pristojan čovek, želeo je da nađe mesto gde bi mogao da se osami, čita knjige i piše. On ne voli javni život. Jedan čovek iz našeg sela poklonio mu je plac, nije želeo da mu proda. Vidite ono brdo i vajat na vrhu? E, to je njegovo, ali do tamo ćete morati da pešačite nekoliko kilometara" rekao je jedan od meštana sela Dragolj.

Put do Koštunicine kuće posut je sitnim belim kamenjem uz koji rastu divlje kupine. Nedaleko od kuće nalazi se i jezerce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs