prvi put se našli u ovoj situaciji!

NINA JANKOVIĆ DALA IME ULOZI PO NEDVANO PREMINULOJ BLISKOJ OSOBI: Snimala i intimne scene sa KUMOM, evo kako je prošlo!

Susrela se sa velikm gubitkom, kolege joj izašle u susret i pružile veliku utehu.

Vip priča
14:18h Autor:
NINA JANKOVIĆ DALA IME ULOZI PO NEDVANO PREMINULOJ BLISKOJ OSOBI: Snimala i intimne scene sa KUMOM, evo kako je prošlo!
Foto: Printscreen Youtube / NOVA S

Naime, kumovi Nina Janković i Miodrag Radonjić tumače glavne uloge u studentskom filmu Luke Mihailovića "Indigo kristal". Radonjiću se sve više sviđa produkcija, a nakon što je sa Milošem Bikovićem bio koproducent "Južnog vetar 2", producirao je i ovo filmsko ostvarenje. Premijera je zakazana za kraj godine.

Poznato je da su Nina i Miodrag dugogodišnji i veliki prijatelji , a u okviru ovog projekta su po prvi put snimali nekoliko intimnih scena.

- Ninin i moj lik su u filmu u emotivnoj vezi i, iskren da budem, dosta mi je olakšalo što mi je ona kuma, jer samim tim imamo znatno više poverenja jedno u drugo. Ne postoje neprijatnosti kada su intimne scene u pitanju jer o svemu možemo da razgovaramo i da budemo opušteni - rekao je Radonjić za "Alo".

Miodrag je siguran da će mladi gledai ovaj film, koji pored drame ima i krimi momenat, jer nosi snažnu poruku.

- Čtava priča umnogome služi da kritikuje mlade ljude i da ih upozori na posledice koje mogu snositi zbog određenih dela. Podrška i prijateljstvo su glavne vrednosti - objašnjava Radonjić.

Nina doživela veliki gubitak

Pred sam početak snimanja ovog filma lepa glumica je izgubila veoma blisku osobu. Ističe da joj je posao puno pomogao da se lakše izbori sa ovom tragedijom.

- Neposredno pred snimanje filma moja bliska prijateljica Maja je preminula. Zamolila sam ekipu ako mogu da promene ime mog lika iz Milica u Maja u njenu čast, i zahvalna sam što su mi izašli u susret - rekla je sa suzama u očima glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs