sinonim je za seskepil!

SADA ZABAVLJA LJUDE NA PROSLAVAMA, A NEKADA JE DOMINIRALA HOLIVUDOM:Evo kako izgleda Karmen Elektra u 51. godini! (FOTO)

I dalje ima savršeno telo!

Vip priča
11:45h Autor:
SADA ZABAVLJA LJUDE NA PROSLAVAMA, A NEKADA JE DOMINIRALA HOLIVUDOM:Evo kako izgleda Karmen Elektra u 51. godini! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica i model Karmen Elektra pre nekoliko dana napunila je 50. godina, ali i dalje mami uzdahe mnogim muškarcima! Izgleda bolje neko ikada! Mada je već dugo na margini Holivuda, ne postoji osoba koja se ne seća ovog seks simbola iz devedesetih godina, kada je igrala rame uz rame sa Pamelom Anderson u "Čuvarima plaže". ž

Njih dve su osvojile svet, šetajući plažom u jednodelnom crvenom kupaćem kostimu.

Karmen i dalje ima izvajano telo, mišiće i mladoliko lice, a to skoro svakodnevno potvrđuje svojim objavama na Instagramu.

Nikada je nije krasio raskošan glumački talenat, ali su njene obline to nadomestile, pa je nisu zaobišle brojne uloge, a slavu duguje i aferama sa poznatim muškarcima.

Međutim, iako je dominirala svetskim šou biznisom pre dve decenije, danas i nije baš tako. Naime, ona poslednjih godina zabavlja goste kao hostesa na prestižnim partijima. Na neki način, opet naplaćue svoj seksepil, ali ne više na visokom nivou. Uz to, s vremena na vremene, dobijre i poneku epizodnu ulogu u popularnim televizijskim serijama. A često radi i kao voditelj neke manifestacije.

Inače, ona je pre nekoliko godina izdala i priručnik "How To be Sexy", kako bi pomogla ženama širom sveta da vole sebe i svoje telo.

- Svako ima nešto na sebi što ne voli, čak i modeli, filmske i rok zvezde. Sagradite samopouzdanje radeći na sebi i osećajte se dobro zbog toga. Želela sam da ohrabrim žene - istakla je glumica.

Fotografije koje su sve ostavile bez teksta

Karmen je pre tri godine dospela u fokus javnosti posle duge pauze, kada je objavila čitav niz fotografija na kojima je doslovce kao od majke rođena, a čak nije ni sakrila intimne delove tela.

Karmen je na tim fotografijama pozirala u svim uglovima, pa smo imali prilike da bacimo pogled na njene bujne grudi, ali i savršeno izvajanu zadnjicu, te struk i zategnute noge.

Kolekcija donjeg veša

Lansirala je i kolekciju donjeg veša koju je kreirala tako da svaka žena pronađe nešto što baš njoj odgovara. Ovim je htela opet da podstakne žene da budu što seksepilnije.

- Mislim da svaka žena ima delove tela zbog kojih ima samopouzdanja, ali i druge delove zbog kojih se ne oseća tako prijatno. Morate da poznajete svoje telo i da znate kako želite da izgledate. Napravite to pokušavajući sve. Ja volim korsete, osim ako sam oko kuće, tada želim nešto udobno i mekano. No, važno je da nosite ono u čemu se osećate najbolje - naglasila je Karmen.

Brak od 9 dana

Atraktivna glumica u svojoj emotivnoj biografiji ima poduži spisak slavnih ljubavnika, ali je svakako najpoznatiji košarkaš Denis Rodman. Na krilima strasti ovaj par je razmenio zavete 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

"Jedan dan kada su Bulsi imala slobodan dan, nisu morali na trening, Denis mi je rekao da ima iznenađenje za mene. Vezao mi je oči i seli smo na njegov motor. Kada mi je skinuo povez s aočiju, stajali smo u Bulsovom centru za vežbanje, na centralnom terenu. Bilo je luda, kao dvoje dece u prodavnici slatkiša. Jeli smo sladoled i imali odnose svuda, gde god smo stigli - u sobi za fizikalnu terapiju, u sali za tegove, očigledno i na terenu... Da budem iskrena, mislim da nikada nije toliko naporno radio u svom životu - ispričala je Karmen svojevremno o seksualnom životu sa Rodmanom.

Iako je posle ovog ljubavnog brodoloma imala još jedan brak iza sebe sa gitaristom Dejvom Navarom, ni on nije mnogo potrajao. Posle samo tri godine zajedničkog života su se razveli. Ova lepotica je utehu je pronašla u muzičaru Robu Patersonu, iako su bili vereni, do venčanja nije došlo zbog njegove nevere. Potom je pala je u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je, pak, raskinula 2013. godine. Od tada svoj ljubavni život vešto krije od očiju javnosti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs