osvrnuo se i na aferu sa kineskinjama

ERA OJDANIĆ PRVI PUT O UHAPŠENOM UNUKU: Otkrio šta se dešava sada sa Nikolom, a posebno brine zbog OVOGA!

Legendani pevač narodne muzike iskreno o svom unuku!

Vip priča
12:06h Autor:
ERA OJDANIĆ PRVI PUT O UHAPŠENOM UNUKU: Otkrio šta se dešava sada sa Nikolom, a posebno brine zbog OVOGA!
Foto: Printscreen Youtube / Republika

U medijima je odjeknula vest da je unuk Ere Ojdanića uhapšen zbog prostitucije! Poznati folker strahuje sa život svoje ćerke, čiji je sin Nikola Anđelić uhapšen, a poručuje da je njegovom unuku sve ovo namešteno! Ističe da je Nikola fakultetski obrazovan i da živi mirno i povučeno.

- Kada sam čuo, bio sam zatečen! Zavšrio je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, ima 32 godine i njegov dosije je do sada bez mrlje. Vrlo je skroman. Pre mesec dana je došao kod mene i preneo mi pozdrave od Kaje Ostojić. I Duško Banjac, koji se predstavlja da je njen menadžer, je isto uhvaćen. Čista je laž da živi sa njim, on je u stanu od svog pokojnoj oca sa mlađim bratom na Petlovom brdu. Banjac mi je jednom poručio da mu se javim, ako mi je potreban neki dobar nastup. Samo sam se zahvalio i rekao da nikada nisam imao menadžera i da mi to ne treba. Nemam pojma šta se dalje desilo. Moj unuk nije gej, narkoman, lopov i kriminalac. Nikola je u pritovru sada, a ja verujem u naše tužulaštvo, delo će da izađe na videlo. Ovo mu je neko tako smestio, da nemam reči – priča zabrinuto Ojdanić.

Naglašava da je veoma zabrinut za zdravlje svoje ćerke, koja ne može da dođe sebi od kako se pojavila vest u medijima.

- Slomila su se kola na njemu, jer se našao u pogrešnom društvu. Ali, sada mi je veliki problem ćerka, koja od juče više nije žena. Operisala je žuč, ima otvorene rane. Ne mogu da je zaštitim od medija i pritiska – naglašava pevać.

Osvrnuo se u jednoj emisij i na optužbe da je podvodio Kineskinje u njegovom motelu.

- Milomir Marić mi je to smestio. Napravio je šalu sa mnom, a mediji su to odmah iskoristili i preuveličali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs