SUOČENJE I SA OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM

TOKOM SNIMANJA JE RAZVIO I JEDAN POREMEĆAJ: Evo ko je od likova iz kultne serije "Prijatelji" imao NAJMANJI honorar!

Nije samo najmanje zarađivala, već te tokom snimanja serije razvila i jedan poremećaj...

Vip priča
Autor:
TOKOM SNIMANJA JE RAZVIO I JEDAN POREMEĆAJ: Evo ko je od likova iz kultne serije "Prijatelji" imao NAJMANJI honorar!
Foto: Youtube

Fibi, odnosno glumica Lisa Kudrou, nedavno je gostovala kod Endija Kohena i tom prilikom je otrkila nove detalje sa snimanja kultne serije "Prijatelji".

Istakala je da, čak, sve epizode nije ni pogledala, kao ni njena koleginica i prijateljica Kortni Koks.

- Kortni i ja smo na istom brodu, znate. I mi se ne sećamo koje se u sve epizode bile. Ja, čak, nisam ni odgledala sve epizode - priča Lisa.

Ona je obelodanila i da je imala najmanji honorar, pa je u jednom trenutku cela glumačka ekipa serije održala pregovore o platama.

- Jedan od nas, ili dvoje nisu bili zadovoljni, ali nije bila moja ideja. Pomislili su da bi trebalo to da odradimo. Ja sam najmanje zarađivala, tako da je to bilo u moju korist. Dobila sam poziv od Dejvida Švimera koji mi je rekao "Slušaj, treba ovo da odradimo". Moguće da je bila ideja Kortni Koks. Mislim da jeste. Ona je rekla da jeste, ali da je pričala sa Švimerom koji je mene pozvao. Ja sam rekla "Okej, to zvuči stvarno super" - rekla je glumica.

Lisa Kudrow
foto: Prntscreen Youtube / Team Coco

Razvila poremećaj zbog snimanja serije

Lisa je mislila da se ne uklapa u standarde Holivuda i da je "ogromna" naspram koleginica Dženifer Aniston i Kortni Koks, sa kojima je snimala seriju. Zato je imala imala problem da vidi svoje slike u časopisima i pojavljivanja na televiziji.

- Bila sam viša i veća. Pored njih sam se osećala kao planina - rekla je Lisa.

Kako joj je bilo sve neprijatnije tokom snimanja, odlučila je da naglo skida kilograme, što joj je donelo i zdravstvene probleme. Počela je brzo da gubi težinu, ali ju je telesni dismorfni poremećaj sprečavao da vidi koliko je postala mršava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs