Neverovatno

SVI PEHOVI DARE BUBAMARE: Da li je moguće da se ovo nekom može desiti uopšte??? (FOTO)

Tvrdila je da je grudi povećala "redukovanom ishranom"

Vip priča
Autor:
SVI PEHOVI DARE BUBAMARE: Da li je moguće da se ovo nekom može desiti uopšte??? (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dara Bubamara ovih dan izgleda neverovatno mladoliko i lepo. Iako mnogi sumnjaju da pevačica rado koristi pomoć plastične hirurgije, ona to nikad nije potvrdila.

Ipak, teško je zamisliti da će Dara u maju napuniti 46 godina!

Podsetimo se njene biografije:

Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 21. maja 1976. godine u Novom Sadu. Živi i radi u rodnom gradu. Radojka ima mlađeg brata Zorana. Majka Milica je radila kao servirka u bolnici, a otac Pero kao vozač u gradskom prevozu. Iako nisu mogli mnogo toga da im priušte, pevačica im je zahvalna što su ih izveli na pravi put.

Dara je 5 godina bila u braku sa biznismenom Lazarom Dugalićem Lakijem koji je dugo bio u zatvoru, piše Biografija.org

2007. godine pevačica je upoznala srpskog biznismena Milana Kesića koji živi u Parizu. Nastupala je u njegovom lokalu i posle šest meseci zabavljanja su se verili. Priredio joj je iznenađenje i organizovao je večeru i vatromet na Petrovaradinskoj tvrđavi, kao i ogroman poklon kod sata.

3. avgusta 2008. godine par se venčao u novosadskom hotelu „Park“ u kome je bilo 500 zvanica. Darina i Milanova svadba se smatra svadbom veka i procenjuje se da je u nju uloženo oko 120.000 evra.

Mladenci su se vozili u limuzini, kočijama, imali su vatromet i tortu od 80 kilograma. Dara je kasnije izjavila da su bili u gubitku jer su mnogi rođaci, umesto novca, poklanjali lampe i druge nepotrebne stvari.

Medeni mesec su započeli krstarenjem na prekookeanskom brodu „Queen Mary 2“, a zatim su obilazili Ameriku. Pevačica je tada zatrudnela i 2009. godine je na svet donela 3,9 kilograma teškog dečaka Konstantina. Porodila se carskim rezom u ginekološkoj bolnici u Parizu, a odmah su je posetili muž, brat, otac i majka koja je tada prvi put sela u avion.

2011. godine joj je preminula majka što je pevačica veoma teško podnela. Prekinula je letovanje i odmah je otišla u Novi Sad, a nastupe je otkazala.

Dara je poznata po brojnim svađama, a svoj veliki hit „Karera“ je posvetila koleginicama koje smatra da su ljubomorne na ono što je postigla u životu. Sa pevačicom Sekom Aleksić je bila u dobrim odnosima, ali razdor je počeo kada je Seka zbog nastupa propustila Darinu svadbu. Pevačica je blogerki Zorani poručila da je poznata po tome što je bila sa mnogim fudbalerima zbog čega joj je nadimak FK Partizan. Šminkerka Jelena Maćić je izjavila da je plastični hirurg silikone za zadnjicu ugradio u Darine grudi na šta je pevačica odgovorila da ne zna ko je dotična. Željka Šašića i Vesnu Vukelić Vendi je nazvala neuspešnim šizofreničarima koji joj zavide na bogatstvu.

Marinu Tucaković je nazvala alkoholičarkom, a nije zaobišla ni Sanju Marinković, Vericu Rakočević i Sašu Vidića. Najozbiljniji sukob ima sa Jelenom Karleušom koja je izjavila da će je tužiti. Jedina osoba sa kojom se Dara slaže je Ceca, a sa kolegom Acom Lukasom je „zakopala ratne sekire“.

Iako su mnogi tvrdili da Dara ima samo osnovnu školu, ona je izjavila da je završila Srednju saobraćajnu školu i francuski jezik na univerzitetu Sorbona u Parizu.

Veliku neprijatnost je doživela na ciriškom aerodromu kada je kažnjena sa 5 000 franaka jer je nosila lažne „Luj Viton“ kofere. Stvari je morala da premesti u najlon kese. U decembru 2016. godine je operisala slepo crevo, zbog čega je morala da otkaže sve zakazane decembarske nastupe.

Dara je visoka 158 cm, a teška 56 kg. Izjavila je da je grudi povećala redukativnom ishranom, ali mnogi tvrde da je ugradila silikone. U novinama je pisalo da je smanjila listove i povećala zadnjicu, ali pevačica to nije komentarisala. Liniju održava tako što pazi na ishranu i vredno trenira u teretani. Seks skandali i iscurele fotografije 2014. godine u javnosti su se pojavile Darine slike pod tušem na kojima ima samo donji deo kupaćeg kostima. U novinama su izašli natpisi da je pevačicin suprug besan i da će tražiti razvod što se nije dogodilo. Godinu dana kasnije Dara se našla usled seks-afere jer su se u žutoj štampi mogle videti fotografije na kojima se gola samozadovoljava. Prema pisanju medija, Milan i Dara su se razveli polovinom 2016. godine, nakon što je skandal izašao u javnost. Pevačica je tvrdila da su eksplicitne slike i poruke namenjene njenom suprugu, ali je list „Blic“ objavio da Dara ima ljubavnika, 13 godina mlađeg fudbalera Štutgarta, Filipa Kostića. U martu 2019. godine je na svom Instagram profilu objavila snimak kako oralno obrađuje plastični dildo, a zatim nakon par minuta obrisala klip i izvinila se pratiocima saopštenjem da je pritisla pogrešno dugme i da je to bila samo vežba.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs