NEKAD I SAD

DŽEJ LO GA VOLELA KAO BOGA, ON JE VARAO SA TRANSRODNIM MODELIMA:Bio je neviđeni frajer,nećete verovati kako sad izgleda!

Kad je javnost saznala za prevaru, za njega je počeo pakao

Star look
Autor:
DŽEJ LO GA VOLELA KAO BOGA, ON JE VARAO SA TRANSRODNIM MODELIMA:Bio je neviđeni frajer,nećete verovati kako sad izgleda!
Foto: Profimedia

Iako danas uživa u ljubavi sa Benom Afleko, njan ljubavni život ranijih godina bio je sve samo ne miran.

Njena veza sa 18 godina mlađim plesačem Kasperom Smartom svojevremeno je punila strane tabloida. Skandali su ih pratili u stopu, a onaj koji je obeležio njihovu vezu svakako je njegova prevara.

Naime, američki mediji tada su uveliko pisali o njegovoj seksualnoj prepisci ne sa jednom, već sa dve transrodne manekenke. Kasper je napre sve negirao, a potom rekao da za Kristinu nije znao da je transrodna.

Dženifer Lopez, Kasper Smart
foto: Profimedia

"Svi u Majamiju znaju ko sam. I da nije znao da sam transrodna neko bi mu rekao", rekla je Kristina, a potom dodala:

"Poslao mi je zahtev za prijateljstvo nakon nekoliko dana, počeli smo da pričamo, a onda smo otišli na sasatanak, vozili se Majamijem, glupirali u kolima i dodirivali. Poljubili smo se i bili intimni".

Džej Lo je sa Kasperom uplovila u vezu nakon raskida sa Markom Entonijem.

Pre veze sa pevačicom bio je njen koreograf i plesač, međutim, tokom duge saradnje javile su se iskrice i par je 2011. godine ušao u vezu uprkos razlici od 18 godina. Kasper je zapravo čak pet puta zaprosio pevačicu, ali ona nije htela da se uda.

Kada pogledate njegove fototgrafije odmah vam postane jasno na šta je pop diva "pala". Međutim, od njihovog raskida prošlo je više od 10 godina, a pogledajte kako Kasper danas izgleda.

Mnogi se slažu da je razlika primetna i da je bivši plesač danas još zgodniji. On je poradio na svom izgledu, a redovne posete teretani su dale rezultata.

"Ne znam kako je to moguće, ali ovaj čovek izgleda još bolje i zgodnije", "Danas je muževniji nego što je bio, godine mu odlično stoje", samo su neki od komentra na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs