nekad i sad

DONATELA VERSAĆE NEMA ŠTA NIJE OPERISALA! SVI SE KRSTE: A evo kako je izgledala pre nego što se IZOBLIČILA! (FOTO)


Svi su skoro zaboravili kako je izgledalo lice Donatele Versaće pre bezbroj plastičnih operacija.

Lepi & Zdravi
14:12h Autor:
DONATELA VERSAĆE NEMA ŠTA NIJE OPERISALA! SVI SE KRSTE: A evo kako je izgledala pre nego što se IZOBLIČILA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je Donatela Versaće (66) jedna od najvećih modnih legendi u čijim kreacijama i danas uživamo, vremenom joj se sve više zamera činjenica da je preterala sa estetskim zahvatima.

Od prirodne lepotice punih usana malo toga je ostalo, a razlog su mnogobrojne i veoma često bespotrebne plastične operacije po kojima je danas poznatija od svog dizajna i karijere.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

I dok drugi verno prate trendove koje ona propagira u svojim kolekcijama, poput trenutno veoma popularnih Versace platformi čiji su par sve trendseterke nabavile, Donatela ostaje verna svom imidžu koji ne menja već godinama - plava kosa, fileri, botoks i crna senka.

Kada su Donatelu Versaće jednom upitali da li planira da nekada vrati svoju prirodnu boju kose, koju decenijama farba u srebrno plavu, Donatela je iznervirano odgovorila:

"Uopšte ne znam šta znači prirodno kada je u pitanju izgled žene. Gluposti! Za mene prirodno više ima veze sa hranom ili povrćem".

Fotografije iz devedesetih jasno pokazuju koliko se izgled modnog maga Versace brenda promenio.

Dr Stiv Falek, plastični hirurg, rekao je da je Donatela radila sve: botoks, filere, lasere za kožu.

Dr Bruce Kac iz Njujorka misli da je Donatela preterala sa botoksom.

„Donatela je povećala obraze, verovatno filerom, a svakako, usne su joj popunjene, kapci su joj malo opušteni. Imala je loš botoks jer izgledaju kao da padaju. Čini se da je imala previše botoksa na čelu i usnama“, rekao je.

Donatela možda nikada nije važila za tipičnu lepoticu, ali je bila posebna i zbog toga je nekima važila za pojam lepote. Izdvaja se kako zbog stila, tako i zbog celokupnog egzotičnog izgleda, ali ono što je uradila od sebe plastičnim operacijama mnogima je šokantno.

Slavna kreatorka je u četrdesetim godinama izgledala dosta mlađe, imala je prirodno pune usne i tek poneku boru. Njena transformacija krenula je početkom dvehiljaditih.

"Ne verujem da je moguće ostariti prirodno. Ne verujem u prirodnu lepotu kod žene", izjavila je kreatorka u jednom intervjuu 2005. Ipak, ni tad niko nije mogao da nasluti u šta će se pretvoriti.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Činjenica je da je još od 1997. zavisna od plastičnih operacija zbog čega je danas često nazivaju hodajućom karikaturom, je dokaz da njen izgled zabrinjava.

I pored svih komenatara i kritika, ono što dodatno frapira ljude jeste da ne planira da stane sa operacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs