POGLEDAJTE

ISPLIVALE RETKE FOTOGRAFIJE DECE DINA MERLINA: Evo zašto ih je pevač godinama krio od javnosti! (FOTO)

Ćerka je njegova slik i prilika

Vip roditelji
Autor:
ISPLIVALE RETKE FOTOGRAFIJE DECE DINA MERLINA: Evo zašto ih je pevač godinama krio od javnosti! (FOTO)
Foto: Kurir/ Dragan Kadić

Pevač Dino Merlin krije svoj privatan život od javnosti. Iako ima skladan brak sa Amelom i dvoje dece, retko kada ih je predstavljao široj javnosti.

Gotovo nikada ne govori o dvoje dece koje ima, te su se mnogi pitali zbog čega ih krije.

Iako se godinama šuškalo da se iza svega krije velika tajna i da se odlukom pevača njegova deca se ne pojavljuju u javnost, ipak je istina potpuno drugačija. Naime, kako je i sam Dino Merlin jednom prilikom rekao, njegova deca su odlučila da ne žele da se javno eksponiraju i da ih život ispred objektiva kamera nimalo ne zanima.

Ovako je u jednom intervjuu pričao o svojoj deci:

"Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući" — ispričao je Dino u jednom intervjuu, iako je bilo poznato da on ne voli mnogo da otkriva o svojoj porodici, a zatim nastavio:

"Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina."

Dino Merlin
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Poznati pevač istakao je da je u životu najviše ponosan na svoju porodicu.

"Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome – tu sam", rekao je Dino Merlin.

Iako su imali priliku da krenu očevim stopama, oni su izabrali potpuno drugačiji životni put...

Naida (35) i Hamza (29) su uspešno završili studije i polako grade i uspešne karijere.

Hamza Dervišhalidović se u godinama iza sebe školovao se u Berlinu, a uz to studirao je i Menadžment i političke nauke u Istanbulu.

2019. godine venčao se sa Dženetom, a njihova ljubav traje još od gimnazijskih dana od kada su nerazdvojni, a nedavno su dobili i sina.

Hamza trenutno radi kao saradnig svog oca i pomažemo u muzičkim projektima.

Naida je završila postdiplomske studije na Oksfordu. Posvećena je informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru. (Naida je na slici ispod skroz levo).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs