ŽIVOT PUN USPONA I PADOVA

BRANKI SOVRLIĆ ŽIVOT JE ZADAVAO SAMO TEŠKE UDARCE: Oteli joj muža, sahranila brata, zbog OVOG će patiti dok je živa!

Branka i njen muž imaju milione, ali im jedna stvar fali za sreću

Vip priča
13:46h Autor:
BRANKI SOVRLIĆ ŽIVOT JE ZADAVAO SAMO TEŠKE UDARCE: Oteli joj muža, sahranila brata, zbog OVOG će patiti dok je živa!
Foto: Printscreen Youtube / Grand Magazin Tv Grand

Branka Sovrlić je neko ko je uvek intrigirao javnost, a tokom 90-ih godina je bila veoma popularna, njene pesme i danas se pevaju...

Pevačici se sreća u ljubavi osmehnula još dok je bila mlada devojka. Ona je u srećnom braku sa Sadikom Pašićem Pajom, s kojim se odlično slaže i uživa u višedecenijskoj ljubavi.

Par se upoznao već na početku Brankine karijere, 1984. godine i vrlo brzo su se venčali.

Ipak, njihova sreća nije bila neprekidna — tokom rata su doživeli najstresniju situaciju u životu. Naime, suprug poznate pevačice otet je za vreme rata devedesetih.

ŽIVEO JE LUDO I BURNO SVE DOK NIJE UPOZNAO NJU: 20 godina mlađa devojka je uspela da smiri najvećeg šarmera Holivuda!

— Za novac su ga oteli. Platila sam otkup. Ne znam ko i zašto je to uradio, jer njega kolege vole. Ali neko je hteo da dobije pare na taj način. Bilo mi je jako teško i užasno. Nisam bila živa u tom periodu — istakla je Sovrlićeva za Kurir.

Nije tajna da je par tokom dugih i uspešnih karijera zaradio dovoljno novca da plati otkup, a danas se seća kako nije žalila para.

— Bila sam spremna sve da dam da ga puste. Pola života mi je oduzeto — iskrena je Branka.

BILA JE KRALJICA DEVEDESETIH, JEDNIM HITOM POKRENULA NOVI TREND: Gde je danas čuvena VANA! (FOTO)

Ipak, ona ne želi da kaže koja je suma u pitanju niti se rado seća ovog perioda.

— To nije važno. Bilo, ne ponovilo se — rekla je pevačica.

Poznato je da su Branka Sovrlić i njen suprug milioneri i da žive u suvom luksuzu, o čemu je pevačica svojevremeno pričala. Ipak, njih dvoje imaju jednu veliku tugu, a to je što se nisu ostvarili kao roditelji.

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje,a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - ispričala je pevačica jednom prilikom.

Kako je uvek držala do sebe i bila uvek shodno situaciji doterana, Branka pati što ljubav prema modi i haljinama, kojih ima nebrojeno, nije mogla da prenese na ćerku. Međutim, ona trenutno ima unuke svog brata kojima je privržena kao da im je rođena baka.

ONO ŠTO JE ĐUZA STOJILJKOVIĆ DOŽIVEO NIKO NIJE ZASLUŽIO: Sa velikom tugom živeo ceo život,kraj dočekao u jezivim mukama!

Na meti pljačkaša

S obzirom da ima stan prepun umetničkih dela i skupocenih detalja, našla se na meti pljačkaša. Brankin stan je pre nekoliko godina opljačkan, i to dok je ona bila u njemu, a do detalja je opisala jezive scene koje je doživela.

"Mene su opljačkali jednom u Beogradu, ali i u Sarajevu, tako da sam se fino obezbedila. Kamere, sve je povezano sa policijom... Kada vas jednom zmija ujede i guštera se bojite. Na sve su spremni, tada su smislili da je došla pošta "na preporučeno". Dvojica su ušla na vrata, pa su izvadili pištolj", rekla je Branka i dodala:

"Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava... Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva", izjavila je Sovrlićeva.

DRUŽI SE SA ENGLESKOM ARISTOKRATIJOM, KUPA SE U LUKSUZU: Ovo je SRPKINJA o kojoj priča ceo svet! (FOTO)

Još jedan težak životni udarac

Život je nije uvek mazio. Iako ima sve što poželi i materijalno je obezbeđena, sudbina joj je zadala još jedan težak udarac. Pevačica je izgubila pre nekoliko godina rođenog brata. On se dugo borio sa opakom bolešću i, iako je ona sve činila i lečila ga kod najvećih stručnjaka, nažalost, nije se uspio da dobije životnu bitku.

Pevačica je u suzama samo rekla "Nema više moga brata".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs