EVO GDE JE SAD

PREVARILA MUŽA U VELIKOM BRATU, UDALA SE ZA NEMEŠA, PA RAZVELA: Ovako danas živi najpoznatija rijaliti preljubnica!

Pre 11 godina podigla je veliku prašinu

Vip priča
PREVARILA MUŽA U VELIKOM BRATU, UDALA SE ZA NEMEŠA, PA RAZVELA: Ovako danas živi najpoznatija rijaliti preljubnica!
Foto: Printscreen Youtube / VELIKIBRAT/Monika Loticic

Većina se verovatno seća Marijane Čvrljak iz “Velikog brata” koji se emotivao 2011. godine, a u kojem je upravo ona bila pobednica.

U javnosti je ostala upamćena kao devojka koja je, nakon nekoliko dana provedenih u Velikom Bratu, imala intimne odnose sa Nikolom Nemeševićem, čime je pred kamerama pokazala kako vara svog supruga, s kojim je tada imala trogodišnju ćerku, što je u prvi mah šokiralo javnost, ali i njenog oca koji je se odrekao.

- Ona je za mene mrtva! I za mene i za njenu majku koja je na tabletama. Ona neće više preći moj prag, a mislim da je i sa svojim sestrama završila. Ne mogu shvatiti da je moje dete to moglo napraviti! - ljutito je i bez zadrške tada govorio Ivo, inače penzionisani ratni vojni invalid iz Knina.

Suprug Marijnin je odmah najavio razvod braka, koju je upoznao preko interneta.

Ipak, Marijana od te ljubavi nije odustajala, udala se za Nemeša, ali za osam meseci i razvela.

Ipak, deluje da je nastavila dalje sa životom i oslučila da se skrasi. Kako je prenosio medij 24sata.hr, Marijana se sada preziva Seifert, budući da se tajno udala za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba.

Supružnici, kažu prijatelji para, žive u Zagrebu, a navodno su se upoznali u jednom zagrebačkom kafiću, gde je Marijana radila kao konobarica.

Letos je Marijana otkrila da je trudna, ali nije htela da razgovara o pojedinostima iz privatnog života, koji poslednjih godina krije kao zmija noge.

Hrvatica je trudnoću potvrdila u telefonskom razgovoru za “RTL Exkluziv”, ali nije htela da otkriva detalje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs