Vip Priča

OVO SU DECA ROMANA ABRAMOVIČA: Ima ih 7 i teško ih kontroliše! Evo čime se bave! (FOTO)

Roman Abramović iz tri braka ima sedmoro dece, a ovo je njihova priča

Vip priča
Autor:
OVO SU DECA ROMANA ABRAMOVIČA: Ima ih 7 i teško ih kontroliše! Evo čime se bave! (FOTO)
Foto: Profimedia

Roman Abramovič potvrdio je da prodaje Čelzi, a neto prihod od prodaje kluba proslediće organizaciji za žrtve rata u Ukrajini. Nagađa se da bi iznos za koji ruski bogataš prodaje klub trebalo da bude oko tri milijarde funti, mada službene potvrde o tome još uvek nema. Cela ova priča oko Čelzija u prvi plan je gurnula život ruskog bogataša, koji ima sedmoro dece.

ANA

Najstarija je 29-godišnja Ana, koja je studirala filozofiju na Univerzitetu Kolombija. Abramovič ju je dobio u braku sa Irinom, od koje se razveo 2007. godine. U braku su proveli 11 godina, a Irina mu je bila druga žena, pre nje tri godine je bio oženjen Olgom Lisovom.

Ana se našla na naslovnicama nakon veribde sa 18 godina. Tada je još bila srednjoškolka, a navodno je njen otac bio besan zbog veridbe sa tadašnjim dečkom Nikolajem Lazarevim. Mladi par do oltara nikad nije stigao jer su raskinuli. Proslava njenog osamnaestog rođendana plaćena je stotinama hiljada eura, a Ana trenutno živi u Njujorku.

ARKADIJ

Dve godine mlađi Arkadij je, poput oca, fudbalski fan, pa je često mogao da se vidi na Stamford Bridžu. Arkadij je najsigurniji kandidat za nastavak očevog rada.

Ali, Arkadij radi i na stvaranju svog carstva. Osnivač je i vlasnik kompanije "ARA Capital", koja između ostalog ima deonice "Gazprom Nefta". Sa 19 godina je već uložio 30 miliona funtni u naftnu kompaniju

A navodno ga je zanimala i kupovina "CSKA Moskve".

SOFIJA

Sofia je godinu mlađa od Arkadija, a poznata je kao divlje dete u porodici. Veoma je aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje fotografije sa odmora na privatnim jahtama. Diplomirala je menadžment i marketing na Univerzitetu Rojal Holivej, a od studija više su je zanimale divlje zabave i jahanje.

Kad je reč o njenom 18. rođendanu, angažovan je pop bend "McBusted", a među njenim bliskim prijateljima su deca Dejvida i Viktorije Bekam.

Nakon što je krenula ruska invazija na Ukrajinu, Sofia joj se javno usprotivila.

"Najveća i najuspešnija laž Kremlja je da većina Rusa podržava Putina", poručila je.

ARINA

Dvadesetogodišnja Arina takođe je obožavateljka jahanja, a u tome je sa svojim konjem Pringle bila prilično uspešna. Navodno je njen otac dao više od 60.000 evra za konja kako bi njegova mezimica bila uspešna na takmičenju koje se održalo 2013. godine. Arina navodno želi da se preseliti u Australiju i baviti zoologijom.

ILIJA

Ilija je tek punoletan i javnosti najmanje poznat.

ARON i LI LOU

Abramovičevo poslednje dvoje dece rođeno je u Njujorku. Brak sa Irinom završio je zbog lepe ćerke ruskog bogataša Daše Žukove. Aron (11) i Li Lou (7) žive sa majkom u Njujorku jer su se ona i Abramovič razveli 2017. Idu privatne škole, a nakon razvoda Abramovič redovno putuje u Ameriku da ih vidi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs