MISTERIOZAN POP ZVUK KOJI OBOŽAVAMO NA SVETSKIM TOP LISTAMA PRONAŠLI SMO I KOD NAS: Novo ime na sceni modernog zvuka!

Novo ime na sceni modernog zvuka Džoni Brao premijerno predstavlja video za pesmu “Tvoja igra” na Magic Records Youtube kanalu i na svim streaming platformama

Celebrities
Autor:
MISTERIOZAN POP ZVUK KOJI OBOŽAVAMO NA SVETSKIM TOP LISTAMA PRONAŠLI SMO I KOD NAS: Novo ime na sceni modernog zvuka!
Foto: Ivan Strižek

Zarobljen u tuđu mračnu prošlost i melodije koje zavodljivo voze i razaraju u isti mah - Džoni Brao je novo ime na sceni modernog zvuka i predstavlja nam premijerni video za pesmu “Tvoja igra”. Pesmom “Tvoja igra” nas Džoni Brao upoznaje sa protagonistom koji je uhvaćen u tuđu mračnu prošlost, a kako prevazilazi demone neuzvraćenih emocija i neočekivani rasplet otkrićemo u naredne dve pesme - obzirom da je njegov dolazak na scenu isplaniran kao Trilogijska Saga.

“Misteriozna i zavodljiva kao igra bez koreografije pod neon svetlima. Provokativna kao zabava koju nisi planirao. Ona ostaje u sećanju i kad u očaju poželiš da napustiš klub. Ali već si platio kartu i pristao. Nema nazad - sad je igra malo i tvoja. Zarobljen kao protagonista u tuđu mračnu prošlost koja zavodljivo vozi i razara u isti mah.”

Moćnu scensku energiju i iskustvo iz dugogodišnjih nastupa po izazovnim binama regiona Džoni Brao konačno je udružio sa filmskim i pozorišnim producentom Novakom Ašmovićem čime su zaintrigirali javnost. Nije tajna da brojni režiseri već sada žele pesmu “Tvoja igra” u svojim filmskim projektima!

“Tvoja igra” samo je jedan deo Trilogije o pomamnom odnosu zbog kog patimo, igramo i plesom

pokušavamo da isteramo njegove toksične tragove, a koju Džoni Brao priprema pod Magic Records label-om, izdavačkom kućom pop artista kao što su Lena Kovačević, Igor Simić, Saška Janković, Ivana Peters, Naiva, Ana Štajdohar, Euterpa, Marko Louis, Sergej Pajić i brojni drugi.

“Bitno mi je da osim melodijske specifičnosti imam tekst na čiji svaki stih možeš da se secneš i oklizneš jer je prosto - istina. Čak i kad ti je teško da priznaš. Shvatio sam kroz moju bendovsku karijeru da mi najbolje leži sirova energija i ne volim preterano uvežbane koreografije - neke svari moraju spontano da se odigraju. Posvećeno smo gradili ovaj projekat - to ne prepuštam slučaju, ali se nadam da će proraditi opet magija na koju sam navikao svakim svojim izlaskom pred publiku. Magija koja se dogodi kad predaš kontrolu pa te preveze do nove destinacije. A obzirom da spremamo trilogijski projekat - naša vožnja tek počinje!” rekao je Džoni Brao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs